فرکانس 1600 هم ساپورت میکنه دیگه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فرکانس 1600 هم ساپورت میکنه دیگه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادربرد منظورته ؟ آره بالاترم ساپورت میکنه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی رم 1333 انداختم 1600 نیست .
دیوث برو جهانتو ارتقا بده .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس قیف بگیر برو اینو بخر بنداز رو سیستمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول ندارم .. بعدشم دارم یه دونه 1600 کورسیر هنوز باز نشده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلت کردی رفتی مودم فورجی خریدینقل قول:
(sm2) واجب بود .. واسه بعضی از شبا با سرعت 3 مگ (sm128) 2 ساعت 20 گیگ دانلود (sm51)نقل قول:
خو اگه شاتل پدسگ سرعتم حداقل 1 مگ بود نمیگرفتم .. (sm74) 400 کمه . (sm81)
ویندوز جدید چه بعضی جاهاش شخمی شده .. همون قبلی بهتر بود . (sm172)
صاحب خبر بیامد و من بی خبر شدم ... (sm50)