میلیک شبکه نسیم رفیقتو اورده
نمایش نسخه قابل چاپ
میلیک شبکه نسیم رفیقتو اورده
حضرت استاد رضا یزدانی ... (sm50)
درد و بلاش بخوره تو سر بدخواهاش ... (sm19)
مصاحبه روزنامه جام جم با حسين صفا ٩٦/٩/٢١
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه نسیم لوگوش عوض شده چون پروژه اچ دی شدنش در حال انجامه باید وله های جدید درست بکنن دیگه یه باره لوگو تخمیشم عوض کردن
موکل جایی سراغ داری که میکس های دابستپ داشته باشه ترجیحا جدید
جز روز چهارتا شدن چشمم
از رويت دوتا دوقلوهايش
در من كسي به تاخت نمي تازيد
اي اسب هاي سركش موهايش!
ديوانه اي به خيره سري گرييد
ديوي در آرزوي پري گرييد
در كارگاه كوزه گري گرييد
خيّام در عزاي سبوهايش
گاهي نمي توان به تو ثابت كرد
بدمزّگي چه مزّه ي شيريني ست
آنقدْر كه درخت هلو حتّي
شك مي كند به طعم هلوهايش
گاهي مرا نوشت به آغوشي
گاهي مرا كشيد به آغوشي
گاهي قلم شدم به سر انگشتش
گاهي چكيدم از قلموهايش
اي عمر سالخورده! نمي گويي
امسال عيد چندم عمرم بود؟
از عيد اگرچه هيچ به يادم نيست
جز تلخ بودن سمنوهايش
آغوش ناتمام خيابان ها!
از جانب تمام پريشان ها
اين قلب خسته_اين گل قرمز_ را
سنجاق كن به مشكي موهايش
هر ابرْ چند كوچه ي باراني ست
هر كوچه منتهي به خياباني ست
او را براي بدرقه مي خواند
يك شهر با تمام گلوهايش
وقت است ماشه را بچكان اي چشم!
اين سينه را به خون بكشان اي چشم!
چشمك بزن به من،متبرّك كن
درياچه را به مردن قوهايش
در را ببند و گوشه ي من بنشين
اما مرا به مرگ خودم بگذار
اين تخت را به خواب خودش بگذار
با چركمرده هاي پتوهايش
بايد چه كرد، بر سر من وقتي
آوار كشتگان تو مي ريزد؟
آيا چه مي كند زن شو مرده
وقتي كه مي رسد به هووهايش؟
مردي كه از اصول خودش افتاد
مردي كه بي ركاب تو غمگين بود
روزي سواركارتر از اين بود
اي اسب هاي سركش موهايش ... (sm50)
ح.ص ...
نه والا خیلی وقته ازین چیزا دانلود نکردم ولی یه سر بیا۲دیجی بزن
اکانت میخواد ، رایگان میخوام ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی در اصل کارای Zomboy و Soltan رو میخوام ...
Shadmehr
Noghte Zaaf
From Image Album
Director: Zigurat Pictures
ویدئو شادی اولش فک کردم اسپارتاکوسه .. :l
چه غزلی گفته صفا خارشه لعنتی .. (sm50)
در پناه سایه ها ... (sm50)
با مویی فوکی ?؟!
کماکان غزل صفا ..
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری کجایی موزن گوش میدی باریک باریک ..
مضحک و مسخره ترین آواتارو داری سینجول
سینجول ، بیا من عوارض خروج از کشورت رو میدم ،
فقط فرار مغزها کن ،
برو ، برو ، برو ،
رها شو ، رها کن خودت رو ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت داری میگی رفیقم کجایی فلان به من چه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آبم روت بابا ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوهم روت بابا ..
این سرویس جدیده این موقع شب رایگان سرعتش خوبه مثه قبلی نی میرید ..
هانی مون ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سایت معرفی کن که توش میکس های دابستپ باشه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیون ممر دات کام ..
به به حموم نصفه شبی چه میچسبه اگه کف دست بازان محترم نیان حرف دربیارن(sm2)
دارم البوم اخره دفت پانک رو گوش میدم واقعا ادم بعده ۴ سال هنوز ازش سیر نمیشه تنها خواننده یا گروهیه که واقعا یه روز دوست دارم برم کنسرتشون اگه این سربازی گه درست بشه
این گرمیا که گرفتن واقعا حقشون بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
اشترم خبر نداره برای اینکه برای رینگتن بسازی و بذاری ایتیونر باید چیکار کرد یعنی باید یوزری چیزی بسازی یا باید با اپل مکاتبه کنی
یه رینگتنای دری وری ادم میبینه یه دلار میذارن والا من بهتر رینگتن میسازم نصف قیمتم میذارم
بخش رینگتن ایتیونز رو اگه ببینی میبینی هر ننه قمری رسیده برداشته یه اهنگو سیخونک کرده و کات کرده گذاشته ۱ دلار و ۲۹ سنتنقل قول:
نمیگم که رینگتن میزنم ۲۰۰ تا میفروشه نه ولی خب بعضی رینگتنارو دیدم ریت و ستاره خورده خب فروش رفته که ریت زدن
هان اون سگ و الاغ و اینا؟(sm2)
ویرایش میکنم دیوثی سو استفاده نکنه
سره همین قضیه بودجه ی زیاده دم و دستگاه امام دیدم ا سد حسن یه متنی نوشته بود که من هیچ وقت از این راه حقوق و یک ریال پول نگرفتم و همه بودجه خرج کارای عمومی میشه
استاد خوب فهمیده منظوره مردم چیه ولی خودشو میزنه کوچه علی چپ مردم میگن اصلا احتیاج نیست این مراسمای دری وری گرفته بشه و پول باید برگرده ولی میگه من پول نمیگیرم(sm2)
اقا این خانه دختر رو کسی ندید گره اصلی فیلم چیه جلو جلو زدم نیگا کردم به یه دختری شک کردن موقه ازدواج در همین حد میخوام بدونم مشکل این فیلم چی بوده
(sm120)با سلام و درود پیشگاه اشترمان ، اولا نهار بود نه عصرونه دوما کیلویی 40 تومن نه 90 تومن سوما سالی یکی دوبار بیشتر نمیخوریم (sm132)نقل قول:
(sm2)دیوث مث اون قضیه نون پنیر هندونه شد تو خودت ازم دفاع میکردی چش رنگی بود کی بود میگفت مرفه بی درد بخاطر هندونه !
(sm25)
اقا این معما خانه دختر رو بگین واسم سواله حوصله دیدن فیلمو ندارم الان
اخوندا چون دیدن عربستان یهو همه چی رو ازاد کرد و تو دهنی بزرگی به اینا زد اومدن به جوونا حال بدن مجوز کنسرت شیلر تو تهرانو دادن
۵ شب تو تالار وزارت کشور اجرا دارن فیلماشو دیدم یعنی خاک تو سره این مملکت(sm2)
اولا تموم اهنگا ریتمشون پایین اومده و اسلو شده.دوما ووکاله زن که هیچ خیلی ترکای با وکال مرد هم ریده شده توش و موزیک بی کلام پخش شده مثل i feel you
تو اینستاگرام شیلرم برید میبینید یه ۲۰۰ تا پست از ایران گذاشته چیزخورشون کردن������