اوزیل باید بیاو وسط کازورلا بره وینگ یا چمبرلیننقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اوزیل باید بیاو وسط کازورلا بره وینگ یا چمبرلیننقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دقیقا همینو میگم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر منو تو و امین یکیه وثوق یه چیز دیگه میگه لاشی (sm120)
امسال هم تو گروهتون دوم میشید بعد هم یه تیم قوی (sm172)نقل قول:
خدا دورتموند برینه (sm172)
البته من این حرفا روزدم ولی طرف وثوقم (sm2)نقل قول:
ونگر لاشی هم گمونم فهیمده 3 بازی اوزیل تقریبا وسط بازی میکنه و اتفاقا خیلی خوب هم جواب دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره امسال نوبت رئاله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ به قوی ترین تیم حال حاظر میخوریم
Team to play Galatasaray live on Sky Sports 1: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Flamini, Cazorla, Ozil, Alexis, Oxlade-Chamberlain, Welbeck
اوزیل که فیکسه ممد چرا جو میدی (sm70)
ما اگه مربی میشدیم کادر فنی خوبی رو تشکیل میدادیم (sm120)
2 ساله به ونگر میگیم اوزیل رو بزار وسط بعد دوسال به حرفمون رسید
1 سال به یواخیم لو گفتیم فلیپ لام وسط جواب نمیده اونوقت سه بازی اخر به حرفمون رسید (sm120)
1000 بار به دلبوسکه گفتیم باو این فسیلا رو نبر بعد افتضاحی که به بار اورد به حرفمون رسید (sm120)
امسال گفتم تا 4 تا ارسنال میاد ولی بازی با دورتموند ناامیدم کرد (sm25)نقل قول:
گاو نخور لطفا... من با پوگبا موافقم... زمانی مخالف بودم که ژابی رو رد نکرده بودیم، حالا اتفاقا به شدت اعتقاد داریم باید بیاریمشنقل قول: