یه زن هم نه داریم دست به ضریحش برسونیم (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه زن هم نه داریم دست به ضریحش برسونیم (sm172)
(sm172)
این جهان و آن جهان یک گوهر است
در حقیقت ، کفر و دین و کیش نیست ... (sm50)
انقدر که شوق برای دختر داشتن دارم برای زن داشتن ندارم.
اینقدر که شوق واسه مردن دارم ،
واسه هیچی ندارم ...
ايوالله فکر کردم گوش داده بودى(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضريح همون ممه؟!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه به درجه یِ بی تفاوتیِ ثابت رسیدم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثِ منحرف (sm74)
قبله یعنی حلقه ی چشمِ مستت ! ضریح اونه که دست بزنم به دستت ! (sm50)
دیگه خود ارضایی هم حال نمیده (sm50)
عصری 2 نخ وینیستون لایت زدم جگرم حال اومد (sm50)
زن (sm50)
(sm81)
(sm172)
زنِ باید شبیه تو باشه ،
که نیست ...
شهیارِ جان ...
24 سال زنده گی بدون سیوکس (sm81)
ساسان سایتِ ایران سل برای تو باز میشه !؟ (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب زدى تو فاز چس ناله چرا(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه همین جوری ام ! (sm50)
رو نمی کردم ! (sm2)
به همه ی مقدسات قسم ،
مردن ، از این زندگی کردن بهترِ ...
این روزهــا کـــــه آینه هم فکــر ظاهر استهرکس که گفته است خدا نیست کافراست
با دیدن قیافه این مردمان ِ خوب
باید قبول کرد که گندم مقصّر است
آن سایه ای که پشت سرت راه می رود
گرگی مخوف در کت و شلوار عابر است
کمتر در این زمانه بـــه دل اعتماد کن
وقتی گرسنه مانده به هر کار حاضر است
شاعر فقط برای خودش حرف می زند
در گوشه اتاق فقط عکس پنجره است
آن جاده و غروب قشنگی که داشتیم
حالا نمــاد فاصله در ذهن شاعر است
در ایــن دیار ، آمدن نــو بهـار ِ پوچ
تنها دلیل رفتن مرغ مهاجر است
دارد قطار فاجعـــه نزدیک مــی شود
بمبی هنوز در چمدان مسافر است ... (sm50)
دکتر سید مهدی موسوی ...
(sm27)
نه!!! وا نمى شهنقل قول:
شیر توش می خواستم شارژ بگیرم برای دانلود (sm25)
منم مث تو....نقل قول:
همون رو نکنيم بهتره(sm51)
ساسی و میلاد اگه آهنگِ " غریبه در شهر " از فرامرز اصلانی رو دارین پلی کنین تا هم ترانه بشیم (sm50)
آلبومِ خطِّ سوم (sm50)
نقل قول:
خودمون رو توی نطفه خفه کنیم (sm50)
غریبه شهرم (sm50)
صدایِ ساکسیفون (sm228)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نخ آخر سیگار امشب رو روشن کنم و بعدش خودم و سیگار با هم خاموش بشیم ...
بهترین موسیقی فیلمی که تابحال شنیدم برای فیلم آخرین بازمانده موهیکانها بوده و فک نمیکنم تا آخر عمر نظرم عوض بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمِ کار گردانه !؟ (sm54)
ايرانسل ب ف ا ک رفته انگارى
آره نرم افزارش هم بالا نمیاد !
خیلی این آلبوم رو دوست دارم (sm50)
حیف سی دیش گیرم نیومد (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هومن جاوید رفیقِ شیشِ آرش سبحانی بود (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)درد و بلات بخوره تو سر هر چی آدم نامرد و دروغ گوئه
صلوات عنایت بفرمایید (sm2)در ضمن فقط 6 روز مونده به تولدت . یادت باشه (sm51)
زمانی که جاهل بودم گوش می دادم بدک نبود(sm50)نقل قول:
اینو یه جا دیدم صابر اگه به تورم خورد می گیرم برات پستش میکنم . پیگیر میشم برات (sm128)نقل قول:
این سی دی اتفاقی گیرم اومد (sm50)
توی زمانِ خودش خوب بود (sm81)