یه کنسرت خارجی دیگه هم یارو اسمش اولافوره فکر کنم فقط ساز و پیانو میزنه
نمایش نسخه قابل چاپ
یه کنسرت خارجی دیگه هم یارو اسمش اولافوره فکر کنم فقط ساز و پیانو میزنه
✔️معاون قوه قضاییه: قاتل ستایش سیاهمست بوده / او در سن 14 سالگی با زنی بزرگتر از خود رابطه کامل جنسی داشته
محمدباقر الفت:
▪️#قاتل_ستایش، طفل ناخواسته بوده است. پدرش کارمند صنایع دفاع، هر روز صبح از جنوب شهر تهران نزدیک شهرستان ورامین به محل کار خود در شمال شهر میرفته و شبهنگام به منزل میرسیده است. این نوجوان در بین چند دختر در خانواده خود بوده و زندگی کاملا مستقل و جدا از خانواده را در پیش گرفته بود.
▪️امیرحسین کارش این بوده که فقط در فضای مجازی روزی دو تا سه فیلم پورنو و ... را دانلود و تماشا کند. او به اصرار پدر و مادرش و به دلیل افت و ضعف تحصیلی در یک مدرسه غیرانتفاعی نیز ثبت نام شده بود.
▪️او در سن 14 سالگی رابطه جنسی کامل با یک زن به مراتب بزرگتر از خود را تجربه کرده بود.
▪️وقتی میخواهیم یک کودک یا نوجوان را محاکمه کنیم باید شرایط او را به دقت مورد توجه قرار دهیم. در این پرونده باید به این جمعبندی برسیم که آیا شرایط ماده 91 قانون مجازات اسلامی وجود دارد یا میتوانیم به خاطر مسلوباالاختیار بودن او - که ناشی از مصرف همزمان حشیش و الکل بوده است - حکم را مطابق ماده 154 همین قانون ، تخفیف دهیم یا خیر؟
▪️امیرحسین سیاهمست بوده زیرا الکل زیاد به همراه حشیش مصرف کرده بود/ایسنا
@KhabarOnline_IR
با لودر از رو یارو رد شد رید به کل شخصیتش اخه ۱۴ سالگی مگه چیزیم داشته بکنه تو زن بالغ(sm2)
یاده این افتادم(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی این دیوث انگار لال هست اصلا حرف نمیزنه الان چندس اله امریکاست دو کلمه انگلیش بلد نیست یعنی کلا چیزی به نام مغز نداره(sm2)
الی ول هاکن باز الان داستان دختره مال کیه شرو میشه ..
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا جایی که دیدم فهمیدم این مادر خراب فقط اوکی و بای بلده.بی ناموس معلوم نیست تو برازرز کی پارتی کلفتشه که برداشتن از زاغه نشینا و درودهاتای مکزیک اوردنش امریکا و یه کیلو چیز میز تزریق کردن تو معاملش و گفتن فقط برو جلو دوربین بکن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معاملشم تقلبیه اخه کارایی که واسه معامله این کردن واسه معامله مگس انجام میدادن اونم همین اندازه میشد (sm2)
توجهم بکنی فیلماش فقط تو برازرزه چون پارتیش اونجاست بقیه تولید کننده ها محل سگ به این نمیذارن
هنوز ندیدم وقتی دیدم تعریف میکنم واست این هفته خیلی فیلم اومده فیلم ماحی که خیلی مزخرف بود و فیلم بیست و یک روز بعد عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجاوز پدر به دخترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل از عروسی مادرشوهره عروسو میبره دکتر زنان ببینه پردش سالمه یا نه دختره هم خودکشی میکنه
سراغ پدره هم میرن میگه کشش ندید قسمت دختر من این بوده
حدود 15دقیقه از فیلم رو برای اکران سینماها سانسور کردن تا مجوز بدن بعد چند سال
از اون نسخه سینما هم چند دقیقه بریدن واسه پخش شبکه نمایش خانگی(sm120)
(sm55)(sm60)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم Inna اومد (sm118)(sm127)
(sm196)
(sm50)
پخش آهنگ یه شاخه نیلوفر توی قسمت 8 فصل 2 لیسانسه ها
ترامپ اگه یه کار درست بخواد بکنه اونم فقط پاره کردن برجامه.چون برجام هیچ مزیتی برای مردم نداشت و فقط باعث شد اینا بیشتر نفت بفروشن و بیشتر پول بدن به مزدوراشون
الان رفیق حسن چرخش میاد یه طومار مینویسه عزیزه من خودتو گول نزن اینستارو چک بکن تمام سلبریتی هایی که حامیش بودن پستای عذرخواهی از مردم زدن
(sm81)
ما رکورد زدیم ... (sm118)
شایع ،
ناقابل ،
26 آذر ...
اولین تیزر فصل سوم شهرزاد ..
اوه اوه چه بکش بکشی شده ..
از 9 بهمن ..
گوه توش اگه آلبومو عقب بندازه ..
زیرنویس این فیلم نیومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمشو دیدی مرشد ؟
چه جوریه ؟ بدون زیرنویس فارسی میشه نگاه کرد ؟
دیشب گرفتمش و تا نصفه دیدم خوب بودم ، امشب ادامه ش رو میبینم ایمان دارم که خوبه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرنویسش نیومده هنوز ولی زیاد مشکل خاصی نیست بدون زیرنویس هم میشه متوجه داستان شد ...
کلا مگه میشه نیکول باشه و بد باشه ...
خانه دختر ، انگار فیلم دو ساعت بوده و چهل و پنج دقیقه ش رو زدن ، ولی ارزش دیدن داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه بچه نیس سنش زیاده
یعنی من این حسنو چقد دوس دارم کاربر به درد بخور با 99 درصد پستهای مفید اینو مقایسه کنین با سینجول (sm2)
هنوز ندیدم فردا میبینمش. ای کاش نسخه بدون سانسورش میومد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش آرمینم چطوره ؟؟؟ چه خبر ؟؟؟ چه خبر از فوتبال ؟؟؟
(sm19)
نقل قول:
(sm2)آهان چون جواب تو رو داد شد کاربر بدرد بیوخور ..
این همسرای بازیکنال رئال دیدن با حجاب رفتن مسجد ..
عصار 28 ..
مهران مدیری هم خونده ..
اهنگای تیزر عصار
اولی جنون
ترانه روزبه
اهنگ عصار
تنظیم سعید زمانی
دومی نوجوونی
ترانه افشین مقدم
اهنگ افکاری
تنظیم سعید زمانی
#عصار
این عصار اخرش چه گهی خورده البوم جدیدش بازی عوض شده یا این جز نمیخوام