(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی نوید ؟ سال نوت مبارک (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام سینا. خوبم شکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز پی ام دادم تبریک گفتم کسی نبود انگار (sm120)
سال نو تو هم مبارک باشه
سال خوبی داشته باشی (sm10)
قربانت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتی علیرضا نامزد کرده یا یه همچین چیزی؟ فیسبوکی یا واقعی؟ (sm120)
نه والانقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی جدی نامزد کرده
عکساشم گذاشت توو فیس (sm120)
ازدواج کرد رفت (sm120)
همینجوری(sm59)نقل قول:
آهانقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم فاز غم بردارم خو گند زدی توش (sm2)
خوشبخت شن (sm120)نقل قول:
اگه مسیر ارتباطیی باش داری از طرف من بش تبریک بگو بیزحمت (sm120)
باشه حتما (sm127) امروز بهش میگم (sm10)نقل قول:
دارم از بارون متنفر میشم
(sm172)