(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
نع باع توعم اردبیل کجا من کجا(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط google [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتر که باز نشد تله (sm2)
خدایی امنیت واتس اپ یه چی دیگس یا گوگل الو این الو رو که عمرا فی لتر کنن اوخ مجبورن گوگلو ببندن!(sm2)
هادول واتس اپ بنصب نسخه وینم داره یا خواسی گوگل الو گوگل الو باحاله هوش مصنوعی داره استیکراشم متحرک استیکر متحرک س ک س ی یافتی به منم بده لینک(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]این ویدئو کنسرت نوروزی ۱۳۶۶ در لندن اورجینال داری برام پیداش کن عاشقشم هرچی میگردم باکیفیت میگردم پیدا نمیکنم.
این ویدئو اهنگ با اهنگ البوم دیگه فرق میکنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدام کنسرته این ؟
هم صدای زنده یاد فریدون فرخزاد با مهستی میخونه نمیدونم اسم کنسرتش نمیدونم فقط میدونم در کشور لندن خوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی پیداش کنی(sm54)
برنامه گلها و ترانه
اینو ندارم . من فقط یه کنسرت از فرخزاد دارم اونم توی لندن اجرا شده پارس ویدئو
مهستی هم نیست آخرش با رامش میخونه
میتونی اسکرین شات بذاری که به زحمت اپلود نیفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]