دقیقا (sm6)
خدا رو شکر بهش رای ندادم
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا (sm6)
خدا رو شکر بهش رای ندادم
(sm59)جریان محمود و موسوی
امیر جان واقعا هنر اول نمیزاره یعنی گیر میده به سایت ؟؟؟
آهان یعنی این آپ نما است همه ازش ناراضین بدجور پول ها را خورده دوستم رفته زیر مجموعه و اینا پور سانت بهش کم دادن الکی مینویسه 35 درصد ولی این 10 درصدشو گرفته (sm25)
امیر جان یه سوال این آلبوم های با کیفیت خارجی از کجا گیر بیارم الان INNA اومده آلبومشو با کیفیت FLAC میخوام (sm172)
دیوث تو گولم زدی من به عنوان جدید گوش میدادم میگفتم چرا تنظیمش قدیمیه ولی فکر میکردم شاید میخواد کلاسیک کار کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا بزن بره ک و ن لق همشون مگه تا حالا البوم میزدی قانونی بود که این یکی قانونی نباشه.
این سعید زمانی تو این یکی دو ساله چقدر کارش گرفته خداییش برای بمانی و یراحی خوب زده ولی واسه شادمهر ریده
اشترم حالا چاوشی هیچ.این سالار عقیلی دستمال به دست به نظرت اظهار پشیمونی میکنه؟(sm2)
یا اون حجت اشرف زاده مریده حججی
داور زنی الان نقش رایان گیگز، جان تری و بنزما رو بازی میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل شیش هم داریم خدا به خیر کنه .. (sm50)
داداش آهنگساز باید آهنگ درجه ۱ رو کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه بستگی به آهنگساز داره .(sm59)
منفور میشه؟ شده!!!!!
الان همین علی کریمیو دیدی چطوری رید بهش
خیلیا از این پستا زدن واقعا بی سابقست
ولی حسن چرخش دقیقا به تخمش گرفته و همینجور میتازونه محبوبیت بین مردم دیگه براش مهم نیست چون رای نمیخواد ولی محبوبیت بین حکومت براش مهمه چون دزدیای خودش و داداشش باید ادامه داشته باشه
بیپ تیونز ورژن جدیدش خوب شده راحت میشه کاور رز بالا ازش کشید قبلا نمیشد
۴ تغییر مهم در چهره که نشاندهنده خطر برای سلامتی هستند .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از قدیم میگن دشمنه دشمن من دوست منه
من الان در این قضایا از مموتی حمایت میکنم چون اینا برنامه دارن ۱۴۰۰ لاری جانی رو رییس جمهور بکنن و همه فاکیده میشیم
یعنی واقعا شادمهر رو آهنگساز میدونی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودی های یراحی و افکاری سراسر ایده و نوآوری تشریف داره و هیچوقت خسته کننده نمیشن ...
جدیدترین فناوریهای روسیه
الان حامد برادران و امیرمیلاد نیکزاد و میلاد بابایی خیلی حرفه ای تر و دلنشین تر از شادمهر کار میزنن ، تازه اینا بین یه عده محدود تشریف دارن و هنوز همه گیر نشده کاراشون ...
هی کسشر هی کسشر ..
بخواب هانی ، یخ کرد ...
دقیقانقل قول:
من زیره همین توییته یامین پور کامنت گذاشتم و گفتم وقتی تو از روحانی حمایت کنی یعنی ۱۰۰٪ در انتخابمون اشتباه کردیم و ۱۰۰٪ چرخشش محرض شده
دام دگر نهاده ام ... (sm50)
اون علیز بیناموسم چجوری خایه خوری یامین پورو میکنه خدا میدونه چقدر پول بهش میدن که این از بی بی سی بد بگه
اون موقعم که این تو بعضی برنامه های بی بی سی میومد خیلی ادم حسابش نمیکردن
خدمات پولی تلگرام از سال آینده راه اندازی می شود مدیرعامل شرکت تلگرام اعلام کرد، تلگرام هم اکنون به عنوان یک شبکه اجتماعی غیرانتفاعی فعالیت میکند و از اوایل سال آینده شروع به پولی کردن برخی فعالیتهای خود خواهد کرد. این شبکه اجتماعی تاکنون پیشنهادات خریدی به ارزش ۳ تا ۵ میلیارد دلار دریافت کرده اما تلگرام حتی به قیمت ۲۰میلیارد دلار هم فروشی نیست.
میگن امریکا شیطان بزرگ
بابا طرف تو تلویزیون به ترامپ فحش جنسی میده کسی کاریش نمیکنه
ازادی تو امریکا بی سابقست
بعد اینجا یه وبلاگ نویسو گرفتن کردن تو زندون و کشتن قاتلشم ۲۰۰ هزارتومن جریمه کردن(sm2)
مکارم مصاحبه کرده گفته فضای مجازی شده ابزار دروغ پراکنی
اره ماهم نمیدونیم ترسیدید که هر روز دزدیاتون لو میره(sm2)
تلگرام بخواد امکانات الانش رو پولی کنه تو ایران سریع میرینن بهش و جایگزینش میاد رو کار که فکر کنم ویسپی از همه مستعد تره
سالار پلی ..
دمش گرم عجب حرفیه (sm25)
عژب پروژه ای نه عجب حرفی ..
دوستان اینترنت دانلود رایگان سرویسی سراغ دارین؟
منظورم رایگان شبانه است...
اندی فوت کرد؟
اینا که هی میرن خارج فقط صداشون درومده ولا ما که شخممونم نیست
اندی فوت کرده واقعا(sm81)(sm81)(sm81)
تصادف کرده
آندرانیک مددیان ( اندی ) خواننده ایرانی لسانجلسی لحظاتی پیش بر اثر سانحه تصادف در بیمارستان واشنتگتن
درگذشت...
لازم به ذکر است پلیس امریکا علت تصادف اندی را سرعت زیاد عنوان کرد.