(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا مادر جد من و شما از نظر جسماني خيلي قوي بنيه بوده؟؟ حرفاي ميزنيانقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان همون فقط سطح درك و شعور ملت رفته بالا
كائن فقط واسه عرباي اون وقت صادق بوده ولي اينا ميگن اسلام و فلان به خاطر همين خيلي ها قرباني شدن
در حسرت فردای تو
تقویممو پر میکنم
هروز این تنهاییها
فردا تصور میکنم
هم سنگ این روزای من
حتی شبم تاریک نیست
اینجا بجز دوری تو
چیزی به من نزدیک نیست
(sm101)(sm101)
قبول دارم... همین طرزـ تفکرـه که میگفتن پدر با دختری که به فرزند خوندگی بگیره رابطه جنسی برقرار میکنه... 9سالگی به بعد دختر رو به چشم یه واژن میبینن فقط :|||||||||||||||نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جان مبارک باشه چقدرم بهم میاین (sm93)(sm10)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخترا رو زنده به گور میکردن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من كه اهلش نيستم ولي اسلام راه هاي مختلفي جلو پيش پاي اهلش گذاشته (sm2)
حیوون بودن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما رفتیم...(sm167)
تنها نشانی که از دیجی پک دارم
سفارش دادم حالا رسید اخبار موثق بتان میگم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]