به پست قبل مراجعه شودنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به پست قبل مراجعه شودنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شات هم نمیتوانی آپ کنی؟(sm172)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کور شدم(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقته نزدم(sm74)
دهنت سرویس خیلی دنبال این دی وی دی بودم(sm81)
فکر کنم اونی که فرشید میخواد رو دارم(sm50)
اپلود کن دمتگرم داری پس (sm171)نقل قول:
حجمش چقدره
باشه رفیقنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخر شب که سیستمو روشن کردم برات ی شات میگیرم اول اگه تایید کردی که همینه برات آپ میکنم
دقیقا یادم نیست ولی حدود ی گیگ باید باشه(sm50)