(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
من نمیدونستم سایت قسمت شهادت داره(sm2)
حالا من هی میگم اشترم حزب اللهیه میگید نه
دوستان با خبر شديم كه " اندي " اومده " رنده " رو پرت كنه واسه " مندي " خورده به " رَندي " و فوت كرده ، متاسفم
حالا اپدیتای ۱.۵ گیگی تی وی جدا،این رسیوری که میخوام بگیرم هر اپدیتش ۴۰۰ مگه یادش بخیر قدیما نوکیا ۵۸۰۰ داشتم تازه زمان خودش خفنترین بود فکر کنم ۲۰۰ مگ بود فریمورش
با این اوضاع اپدیتی که دارم نت بدون شبانه اصلا بدردم نمیخوره تازه همه اپدیتامو نگفتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند گ
رفتی رسیورو ؟
ساخت کجاست ؟
اندی شی شد همتونو میفوکم ..
یا اتدی مدد تیکه کلامه منه ..
رونالدو گل اولو زد ..
کریستیانو رونالدو با گلزنی مقابل الجزیره تبدیل به بهترین گلزن تاریخ جام باشگاه های جهان شد.
ها فوکی اینارو ببینا ..
فوک به دندون بگیر فوکیر عظم
بیا رو فوکم خیارتو بوخور بابا ..
رفتم رسیورو؟(sm2)
میگم چند گرفتی
ساخت کجاست ؟
از کجا گرفتی
قیمتش تو دوبی و نمایندگی ۵۰۰
قیمت تو فروشنده های معتبر تهرون ۷۳۰
فروشنده های نامعتبر و شهرستان ۸۰۰ الی ۹۵۰
یا پیغمبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز نگرفتم برام نیورده تموم کرده بود از یکی از رفیقام
ساخت کره
کمپانیش فورتیسه قبلا یه سری شایعه بود چینیه و الکی میگن کره ای ولی واقعا کره ایه من تضمین میکنم
اون استار مستار دره پیتایی که میبینی مثله استارست استارمکس ای استار و .... کمپانی گلوبال چین میزنه
البته الانم ایکس کروزر دارم ولی خب ماله چندسال پیشه و به درده این تلویزیونمون نمیخوره چون رسیوره فورکی نیست ولی این فورکیه
خیلی گرونه
یه چیزی هول و هوش ۲۵۰ می خوام hd بگیره
تو این مملکت جنس قانونی قیمتش حساب کتاب نداره اینکه غیرقانونیه.طرف حتی بگه ۲ تومن نمیتونی حرف بزنی یا باید بخری یا نخرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دنبال شیرینگ رایگان نیستی ایکس کروزر ارزونترم داره ولی نه ۲۵۰
باید ازین چینیا بخوای با ۲۵۰ میتونی بخری شیرینگم دارن ولی در کل تو همین چکو چینیا استارست بگیری باز ادم حس و حالش بهتره چون برندش قدیمی تره
نه بابا کی حال داره پول شیرینگ بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خره اخرش که تموم میشه تا اخره عمر نیست
من الان سالی ۱۰۰ میدم بهترین شیرینگو میگیرم فریز ۰٪ مخصوص همین ایکس کروزراست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت محمد , تو خوبی ؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامتی خبر خاصی نیست تو چه خبر؟(sm120)
فصل ۶ سریال Prison Break (فرار از زندان) ساخته می شود کی شروع میشه ؟
بالاخره علت مرگ دختره چی بود ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودکشی کرد؟
من نفهمیدم
(sm2)(sm2)
(sm2)اینا مرگ اندیو شایعه کردن حواس ملت از گرونی های جدید پرت بشه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول سینجول فوک بر تو(sm2)
فقط فصل یکش خوب بود... فصل دوش که رید .. فصل 3 هم تا فسمت 5 دیدم کلا گرفتم پاکش کردم..نقل قول:
میگه زکریا چه نسبتی با مریم داشت
نوشته دوست پسرش بود(sm2)(sm2)
چیز دقیقی معلوم نشد ولی انگار خودشو انداخت جلو ماشین و خودکشی کرد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کماکان شاهد لیورپولی هستیم که با آقای شواف و شومن آلمانی درگیر به ثبات رسیدن تشریف داره ... (sm120)
زر نزن تازه باختین از همشهری تا یک هفته سکوت کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوضش الان داریم میبریم ، مهم نیست کجا رو میبریم مهم اینه که داریم میبریم ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیه که(sm2)نقل قول:
اشاره به الان داشتی؟(sm2)چرا مساویه لیور(sm2)