این ترکیب محضرنیا و شکوهی فقط حامد زمانی کم داره
یه کاره ۳ نفره بخونن عالی میشه برای پخش در توالت عمومی سراسر کشور(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
این ترکیب محضرنیا و شکوهی فقط حامد زمانی کم داره
یه کاره ۳ نفره بخونن عالی میشه برای پخش در توالت عمومی سراسر کشور(sm2)
مثل این میمونه که علی اوجی رو تک آهنگایی که از حضرت استاد رضا یزدانی پخش میشه ، آدرس اینستاگرامش رو هم بزنه و با افتخار بزنه مدیریت هنری و تهیه کننده علی اوجی ...
بابا ولمون کن منکه بهت گفتم برو پیج این چلغوزو ببین همش لا کـیر و خا یه کرده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی ۵۰ تا سلفی با کرد میذاره اونم همینطور
واسه مرتیکه تولد سوپرایزی گرفته بود حالم از چی خواننده وپسر بود به هم خورد اوبیای همجنسگرا(sm2)
دیگه کسی نباید بگه اوبی ، سرت رو بالا بگیری و بگو همجنسگرا ، به گرایش جنسی کسی توهین نکن ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برن درشون بذارن هرچی بخوام میگم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته در این مورد خاص نظر من به نظر موکلم نزدیکتر تشریف داره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار اینستاشو ببینم یه سوژه بذارم صفا کنی
زندگی بدون من چه طعمی داره
لحظه هام بدون تو مثل زهرِ مارِ ...
واقعا بابت این اراجیف پول هم میدن ...
موکل بگیر ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همین چندتا عکس ببین چندتا سلفی دارن
وسط بیابون
تو استخر
تو ماشین تنها
با این بچه چیکار میکنه؟(sm2)(sm2)
یا مثلا کپشن حال بهمزن دومی
ادم واسه دوست دخترشم اینقدر با اب و تاب چیز نمینویسه والا(sm2)
با گوشیم چی بیده؟نقل قول:
xfactor افغانینقل قول:
اوکی(sm2)
یعنی مهدی کورد با احمدوند هم بله ... (sm172)
(sm2)
زیرنویس وایکینگ ... (sm81)
(sm19)(sm27)
فاک وایکینگ
تا ۲ شب باید بشینم بعد قسمت اخره مستر روباتو ببینم تازه اگه زیرنویس بیاد
قسمت ۹ هم ندیدم گذاشتم با ۱۰ ببینم
برای فصل بعدی هم تمدید شد این مردک سم اسماعیل تا عنشو درنیاره ول کن نیست
ادرسشو برام بفرست (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک لیست البوم عصار مث موزن خاصه !
ریده(sm120)نقل قول:
ولی دروغ چرا
از خیلی از این سریال تخمیایی که بعضیاتون میبینید بهتره
من با مستر روبات اصلا مشکلی ندارم ولی به نظرم کشش این داستانی که دارن سره ای کورپ در میارن اینقدر نیست
مگه اینکه تو فصل بعد بخوان نشون بدن کارخونه این جاکش وایت رز چی توشه
از نظره فیلمبرداری و کادربندی واقعا قشنگ و نو و ضدکلیشست
موزیک هم همینطور کلا از نظره هنری چیزی کم نداره و فاک اف خودت ریدی(sm2)
تو قسمت ۷ یا ۸ همین فصل یه مجموع سکانس دنباله دار وجود داره که موزیک تاچ دفت پانک رو روش گذاشته یعنی اینقدر این موزیک قشنگ نشسته رو سکانس ادم حرفی نمیتونه بزنه
بد جور ریده کلید و کرده تو کیون ملت الانم متواری شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای ساربان نامجو ورژن اصلیش تو کدوم آلبومه ؟ تو فولش فقط ورژن کنسرت دارم
(sm118)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سرزمین یخ ها پر از سکوت غمناک
همیشه باد قطبی همیشه برف و کولاک
رو سردی لب من ملال غم نشسته
طوفان وحشی شب کوه یخ و شکسته
(sm50)
(sm2)کنار هر کی میرینم تو رو می بینم
به کجای دستشویی افتادی من که رو زمینم
Ok ok(sm2)
اشترم هنگ میکند(sm2)نقل قول:
(sm2) دی سول
این دیانا رو کجا بردن خدا می دونه
نچ نچ نچ ادمین موزیک باران جومونگ میبینه اقا قیلترش بکنید بره(sm2)
کاشف به عمل اومد جایی نبردنش خودش به این نتیجه رسید نخونه چون اینده ای تو ایران نداره خوندنه زننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستا داره ولی نه اون پیج قدیمیش
یه کانال تلگرامم داره که شخصیه و چیزایی که باهاشون حال میکنه رو میذاره توش
موی سپید میکند ،
چشم سیاه مهوشان ... (sm50)
حمید هیراد ،
امشب ،
دورهمی ...