اقا امشب اسی یه استند اپی اجرا کرد یعنی من کو نم جر خورد از خنده یعنی صدتا رامبد پیر و دارودستشو و مهران کارمندی با هم مخلوط کنی انگشت کوچیکش نمیشن کسی اگه رکورد کرده حتما کات بکنه بذاره یا بعدا از یوتیوب بذار اشترم
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا امشب اسی یه استند اپی اجرا کرد یعنی من کو نم جر خورد از خنده یعنی صدتا رامبد پیر و دارودستشو و مهران کارمندی با هم مخلوط کنی انگشت کوچیکش نمیشن کسی اگه رکورد کرده حتما کات بکنه بذاره یا بعدا از یوتیوب بذار اشترم
اسی دوبی دوبی دیگه
خیلی کمدینه خفنیه
دیده ی بیدار ... (sm50)
(sm50)
(sm28)
(sm172)
مستر روبات 10 رو بگیرم فردا ببینم(sm81)
(sm50)
سریال دوبله از کجا بیگریم
آقا یه چند تا فیلم اکشن معرفی کنید اول صبی دان کنم که نسخ نسخم
این نیکی هیلی بدجور زومه رو ایران
این دگر من نیستم ، من نیستم
حیف از آن عمری که با من زیستم ... (sm27)
چیز تورو خورده گور پدرش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونها هم گوه اضافی میخورن همش مثل ملت خودمون فقط حرف میزنن
یکسال بدون مادر گذشت (sm172) اینم از سالگرد مادر ... (sm172)
روحش شاد(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یهویی شد ... باید دوشنبه سال میگرفتیم که تصمیم پدر بود که پنجشنبه باشه ...
یه درد عمیقی به قلبم سر زد و رفت ... (sm50)
خسته از روزای غمگین بدون اتفاق ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
m4a
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته باش نامرد نباشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دنیای که همه ادای مرد بودن رو درمیارن ، نامرد بودن یه نعمته ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامردی الان تو زیر آب زدن خلاصه میشه ... همون بهتر که ادای مرد بودن رو در بیاری ولی به هر دلیلی واسه کسی نزنی و حرفاتو رو رک بزنی نه جاهای دیگه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این روزگار سراسر سیاه ،نقل قول:
به یک مردِ بی مادرِ بی پناه ،
به یک مردِ تنهای بی تکیه گاه ،
مگر می شود که خیانت نکرد ...
خیانت کجا بود (sm70)خیانت کجا نامردی کجا ...نقل قول:
بیشترین میزان نامردی رو در فضای مجازی و انسانهای معلوم الحال دیدم ..
اسی بازم کلنگ شده
بعد چند روز اومده ملنگ شده(sm2)
یه وقت هستش یکی میره پشت سرت حرف میزنه واست میزنه ولی میشناسیش سرش به تنش می ارزه و میزاری رو حساب حسادت ... ولی ببینی تو فضای مجازی و سر مسائل هیچ یه آدم معلوم الحال نه یکی دو دفه چند بار برات بزنه ، زور داره نداره ؟ اگه کسی حرفی داره بیاد رو راست بزنه نه اینکه بره جاهای دیگه ..
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیانت واسه من همون نامردی به حساب میاد ...نقل قول:
اسی ، کی چی گفته ، شاکی شدی ...
بگو تا منهدمش کنم ...
نقل قول:
ببار ای برف ،
ببار ای برف سنگین بر مزارش
ببار ای برف ،
ببار ای برف غمگین بر مزارش ... (sm172)(sm27)
خیانت نوعی نامردیه که ابعادش خیلی بزرگه ...نقل قول:
اسی ، واسه شما دوری یه ساله شده ، واسه من شش ماه دیگه شش ساله میشه ...
میگذرن این روزا از ما ،
ما هم از گلایه هامون ...
خدا رحمت کنه مادرتو (sm10)نقل قول:
نه بابا ربطی به این مسائل نداره
به شما مربوط نیست
بحث تمام
آلبوم جدید چارتار به نام دریا کجاست دی ماه منتشر می شود ... (sm50)
میلاد ی خاله دیگه هم مرد که
اندک اندک جمع مستان می روند ... (sm25)