(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)
دوست داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بخورش(sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ایران چقدر سر سبزه (sm2)
ایران کلا جنگل شده (sm2)
محل سگ بش نزارین با این کارا فقط خودمونو ضایع میکنیم
کیون سوخته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلاک شدم (sm128)
چنتا درخت باید بکاری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
کوسکش کبیری چه ژستی هم گرفته تو اون عکسه انگار کیه حالا (sm2)
سلام خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکش رو داری؟
دکلمه های خود شاعرها رو نداری؟
منزوی اخوان و اینا
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که سوزش داره کبیریه کاملا تابلوعه با اون حرفایی که زد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز 100 تا نشده بزار 100 تا دانلود کنم بعد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه چیه اصلا ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm2)نقل قول:
مگه مصاحبه رو ندیدی ؟ (sm70)نقل قول:
نه
زیاد کوسشر گفته بود ... یعنی فقط خودشو خراب کردنقل قول:
همه فهمیدن از سوزش شدید داره این حرفا رو میزنه راهی تیمارستان نشه خوبه (sm2)
دستور میدم حملات شدیدتر بشه ..
ممنون، تو خوبی؟! (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک:
نه والا ندارم (sm120) تنها دکلمه هایی که با صدای خود شاعر دارم دکلمه های "احسان افشاری" ، "علیرضا آذر" ، "گروس عبدالملکیان" ، "محمد علی بهمنی" و "مرحوم سید احمد حسینی" ـه...
عافرین فرمانده سینجول (sm59)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اونجا چیزی گفتی اینستا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 4 تا اکانت اینستا دارم ولی فعالیتی ندارم ..
منو بلاک کرد میشه این 4تا رو قرض بگیرم ازت ؟(sm59)نقل قول:
یکی دیگه بساز ..
سینجول یه سوال فوری داشتم این مودم من حتی وقتی سایتب رو باز نمی کنم و دانلود نمی کنم بازم انگار داره دانلود می کنه و حجمم هی کم میشه با اینکه هیچی دانلود نمی کنم
بحر تحیرم تو
اوج تفکرم تو
عین تصورم تو
از ذات برتر ای عشق...
(sm50)
الله اکبر چه شعری گفته (sm25)(sm178)(sm50)
Ey Eshgh Hemmati Kon
بدافزارنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm168)
چیکار کنم ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسابی سیستمو بچرونی یا وین مجددنقل قول:
نقل قول:
ویندوزت چیه !?؟!
از وایرلس استفاده میکنی !?؟!
وین مجدد اصلا حرفشو نزن حسش نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نود 32 کارساز نیست ؟؟؟
آقایی مهندس (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال 90 کامینگ سون آونگ عمو نصر یادته؟؟! (sm2)(sm2)
7نقل قول:
نه از adsl استفاده می کنم