به شرطی که اصلاح نشده باشد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به شرطی که اصلاح نشده باشد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تو دوست داری زود بیاد یا نه؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
امضات رو ببر توی فتوشاپ ، بک گراندش رو پاک کن ... نوشته رو هم پر رنگ تر کن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7 ساله اصلاح نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm181)
یه سری به یه دختره گفتم تو واقعن شیر زنی، همون شب بهم داد. یعنی میخوام بگم از کلمات درست استفاده کنی جواب میده
يعني تو اين مملكت شهاب سنگش هم يه روده راست تو شكمش نيست. معلوم نيست خورده، نخورده، ميخواد بخوره.
کاش ۳۵سالگی یجوری بمیرم. حساب کردم با همین سیستم هرچه پیش آید خوش آید تا سیوخوردهای یجوری میرسم ولی برای بعدش هیچ ایدهای ندارم
بدون تو هرگز(sm19)نقل قول:
کودتا چیه میزدم سایت رو با جا هک میکردم (sm50)
الکـــــــــــــی مثلا من Eillot هستم (sm2)
پس فهمیدیم اتفاق پارسال کار کی بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حضرت مولانا ... (sm181)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
این سریال 6 قسمتش اومده سریال فوق العاده هست اگر وقت می کنید ببینید دوستان راجع به هک-سیاست-قدرت-جنایت هست.
نه عزیزم من اگر در حد خوب بلد بودم اون زمان که سارا مدیر بود فروم رو هک میکردم (sm2)
سارا مگه هک کردن داشت ؟ برای لوسی یه چی میگرفتی مدیرت میکرد خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ها اینم حرفیه لوسی(sm30)نقل قول:
اون زمان که اون پسره اومد زد 40 نفرو بن کرد اون موقع باید هک میکردیم فروم رو (sm3)
چقدر وقت می ذاشتیم پایه نت یادش بخیر....(sm50)
سارا مگه هک کردن داشت ؟ برای لوسی یه چی میگرفتی مدیرت میکرد خودشنقل قول:
بلد نیستم خودت درستش کننقل قول:
میگم وقتش شد ادا درنیاری جمع ـمون جمع شد خودتُ برسوننقل قول:
به ازای هر سال یک نسل آینده ـت از این بیماری مهلک در امان میمونننقل قول:
این که گفتی نمیشناسم ولی دیگه به هک راضی نیستم... همین که باز هاست بپره خشنودم میکنه (sm2)نقل قول:
چه خوب یادتِ (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بین اینکه اول گاز یا اول عکس گاز برنده شد (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امضات قشنگه ♡
هم متنش هم دست خطت ♥
فست فود (sm60)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
↓
درود به "آنها" که همیشه دم دست هستند...
آدم هایی که عجله ندارند.
"آنها" که «گوش» هستند.
"آنها" که هوای گفتگو دارند.
"آنها" که کلمه به کلمه با تو هستند.
"آنها" که وقتی تلفنی با آنها حرف می زنی مرتب نمی گویند: باشه باشه...که یعنی خداحافظ !
جانم در می رود برای "آنها" که نیمه راه نیستند. نیمه تمام نیستند.
پلاک موقت نیستند. یک روزه نیستند.
"آنها" که مدام هستند.
"آنها" که جنس روابط شان همیشگی است.....
درود به "آنها" که تمام نمی شوند.
+صــابــــ❤ ــر نبودنت سایه سنگینی دارد : (
2 ساعت و چهل دقیقه دیگه برای شروع یک روز کاری :/
شنبه :|
(sm27)
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 2 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو شب بخوابه من بیدارم
من شبو زنده نگه میدارم
(sm50)
متشکرم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مگه نباید صبح بری سر کار؟ واسه چی ساعت 3 بیدار بودی؟ (sm77)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا بدت بیاد ؟ (sm120) خوب میکوبه ملاج حال میاد (sm120)نقل قول:
خیر فعلاً گذاشتمت تو آب نمک (sm120) برنامه ها دارم واست (sm2)
مرخصی ؟ (sm172) این روزا وقت سر خاروندن ندارم (sm172) منزل کتکم میزنه (sm120)
عشقی(sm127)
دو تا فحش به من بده من میرم گزارش میدم بنت کنن!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر طنز:
ابتدا شايد خدا حور و پري را خلق كرد
بعد موجودات ناز ديگري را خلق كرد
هي كپي برداري از روي پريهايش نمود
سوگل و مينا و مهسا و زري را خلق كرد
پشت هم هي دختر ابرو كماني آفريد
بعد كم كم شيوه هاي دلبري را خلق كرد
باد را فرمود تا با زلف زن بازي كند
يك نفر آمد يهويي روسري را خلق كرد
ديد كم كم حرفهاي آدمي مرموز شد
بين آدمها زبان زرگري را خلق كرد
خواست راحتتر بگويد مرد حرفش را به زن
واژه هايي مثل "جاي خواهري" را خلق كرد
عده اي را كارگر كرد و براي عده اي
در اداره كارهاي دفتري را خلق كرد
ديد مردم نيمه شبها هم به صحرا ميروند
توي صحرا مارهاي جعفري را خلق كرد
چون بشر مي خواست دائم كيف قانوني كند
توي هر كشور نهاد كيفري را خلق كرد
يك نفر آمد ربا را بين مردم باب كرد
عده اي ديگر گروه شرخري را خلق كرد
بر در هر بانك صدها قفل و ليزر نصب كرد
بعد امثال جناب "خاوري " را خلق كرد
هر زمان راه بديها را خدا بر خلق بست
آدمي هي شيوه هاي بهتري را خلق كرد
خوش برگشتي نويد جون(sm19)
شعر جالبی بود تنکس مینا خانم(sm10)
حوصلم سر رفته (sm172)(sm81)
نوید چه خوب شد عکسِ پروفایلت رو عوض کردی اون اصلا خوب نبود (sm171)
بیا بهت میوه بدم بخور واست خوبه(sm132) هلو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله ت سر میره میوه می خوری؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا حباب بازی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
میوه خوبه(sm128)
دختر داره 40 پر میکنی زشته حباب چیه(sm70)ولی من سنی ندارم تازه دارم 12 پر میکنم(sm59)
40؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که نگفتم بده ولی با خوردنش حوصله م پر نمیشه (sm74)
40؟؟؟؟؟؟؟؟ من؟(sm194)
نقل قول:
نکنه میخوای بگی 21 سالته(sm70)