(sm2)ریده شد به سجاد چوچک کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)ریده شد به سجاد چوچک کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چندمین شب است كه بیدار مانده ام
آنگونه ام كه خواب قبولم نمی كند
(sm1)
الی اون تایم آلبوم رو جدی گفتی ؟ (sm70)
(sm2)راستشو بخوای تو خواب دیدم من کلا خواب زیاد میبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)شاید فک کنین تف میدم ولی خدا وکیلی دو سه بار شده اهنگایی از محسن شنیدم که اصلا منتشر نشدن !!!!!!!
بعد که بیدار شدم خواستم دو تا کلمشو یادم بیاد بنویسم هر چی به مخم فشار میارم نمیشه حتی ملودی تو ذهنمه ! (sm74)
پس این بارم 54 تا گاو دیدی و ادامه ماجرا... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]همه چیز آلبوم رو که روو شد ، شعرا اومد ، تنظیم و اینا رم که گفتم ، حداقل بذار نوع تنظیم ها مجهول بمونه .. ما هم دل داریم به خدا ، دوست داریم سوپرایز کنیم :))
مخابرات(sm172)
(sm172)دختر شیرازی
(sm98)بعد من کامنت جای دیگشو بیارم که یه چیز دیگه گفته خشتک می دری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت کاور زده..اینم باید تائید کنه دیگه