(sm118) فعلن رو این زومم !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm118) فعلن رو این زومم !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر خداوند از ابتدای خلقت میدانست اسی اینقدر اخبار کذب نشر میدهد طبقه ای را ما بین بهشت و جهنم به نام کذابین فی طریق الاحسان نامگذاری میکرد (اخبار الکذب الغیب)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنگ عنبر2 و لانتوری کیفیت 480 سینجول (sm172)
این اپ android system webview دهن منو سرویس کرده هی چل مگ چل مگ اپدیت میده مال شما ایجوره ؟
کامنت های این پست(sm2)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد هارد میخوام ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا..
..
الی تیتر بزن آهنگ شب یلدا ..
اکی گرفتی موخوم پاک کونوم ..
ریست کردم درست شد (sm25)
متأسفانه ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دیجی استایل با این قیمتا فقط میتونه بره تو *** من
تازه قبلا عطرم گذاشته بود بین ست میگفت مدلمون این عطرم زده با این لباسا اگه خواستید اونم بخرید (sm2)
(sm2) خود مدلم بگن بیا با این هزینه ببر نمی برمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا و کوفت ...کو پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
..
10 بار باس لینکو بذارم تا بیگیره ..
هانی ، آرامش خودت رو حفظ کن ، تو یه سرمایه ملی به حساب میای ...
میلیک لینکو سیو کن بهش بده ..
میخواد بگه خیلی خفنه(sm2)
ریختتو نبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا مجری شدن تو منوتو هم صفایی داره ها الان این امید زن که نداره کلی دختره خوب و خوشگل و تنها هم که تو لندنه و میان برنامه و اشنا میشن و....(sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی می خوای عزیزم ؟نقل قول:
دلم براتون تنگ شده (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله م سر رفت (sm9)
تی واسی مو دامون بشوم
به خاطر تو به دامان رفتم
افسرده و نالون بوشوم
افسرده و نالان رفتم
جنگل سیاه و سرده
جنگل، سیاه و سرد است
می آه دیل پور درده
آه ِ دل ِ من، پر درد است
(sm50)
عینه این اخوندای به همه انگ میچسبونیا(sm2)نقل قول:
اونی که میگفتن همجسنگراست رها بود که اولا از منوتو جدا شد دوما همجنسگرا نبود اون ارام که از منوتو جدا شد و الان ایران اینترنشناله لزه
اتفاقا این از چشماش و حرفاش معلومه زن دوسته
دوش میآمد و رخساره برافروخته بود
تا کجا باز دل غمزدهای سوخته بود
رسم عاشق کشی و شیوه شهرآشوبی
جامهای بود که بر قامت او دوخته بود
جان عشاق سپند رخ خود میدانست
و آتش چهره بدین کار برافروخته بود
گر چه میگفت که زارت بکشم میدیدم
که نهانش نظری با من دلسوخته بود
کفر زلفش ره دین میزد و آن سنگین دل
در پی اش مشعلی از چهره برافروخته بود
دل بسی خون به کف آورد ولی دیده بریخت
الله الله که تلف کرد و که اندوخته بود
یار مفروش به دنیا که بسی سود نکرد
آن که یوسف به زر ناسره بفروخته بود
گفت و خوش گفت برو خرقه بسوزان حافظ
یا رب این قلب شناسی ز که آموخته بود
(sm50)
هیچوقت نمیشه مثل قبل ، هیچی مثل قبل نمیشهنقل قول:
بیا باهم بریم سفر قطر قطر
منو با خودت ببر قطر قطر
بیا باهم بریم سفر قطر قطر
منو با خودت ببر قطر قطر
(sm2)
اشترم اگه البوم افکاریو کوش دادی از کدوما خوشت اومد
من از خاطرات تو و بچه های جنگ خیلی خوشم اومد یکی دیگه هم الان اسمش یادم نمیاد باید ببینم
اگه کلا خوشت نیومده انصاف نداری خداییش درکل قابل قبوله
ازین کسخلایی هم نیستی که فقط رپ کوش میکنن و ملودی حالیشون نیست دوباره گوش کن خوشت میاد
بیت ها و میکس هایی که ساناز اشرفی میزنه ... (sm50)(sm88)
یه آلبومی قرارِ بیاد از گروه پیکلاویه ، بی نظیر تشریف داره ...