طرف تو عمرش تنها کاری که واسه سینما انجام داده این بوده که از جلوی درش رد شده ،
بعد میاد اینجا میگه همه از دردِ بی مکانی میرن سینما ...
نمایش نسخه قابل چاپ
طرف تو عمرش تنها کاری که واسه سینما انجام داده این بوده که از جلوی درش رد شده ،
بعد میاد اینجا میگه همه از دردِ بی مکانی میرن سینما ...
ﺳﻬﻢِ ﻣﺎ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﺎﻥ ﻗﺒﺮ ﺍﺳﺖ
ﻣﺎ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺍﺷﺘﺮﺍﮎ ﻣﻰ ﻣﯿﺮﯾﻢ
ﺟﻨﮕﻞِ ﺳﺒﺰِ ﺳﺎﻝ ﻫﺎ ﺑﻌﺪﯾﻢ
ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﻣﺮﻭﺯِ ﺧﺎﮎ ﻣﻰ ﻣﯿﺮﯾﻢ ...(sm50)(sm27)
(sm2) دیجی کالا سروراشو عوض کردن هنوز درست حسابی ست نشده رو شبکه داخلی
اینستاگرام که کشکی هک نمیشه اگه اون مرحله ای فعال باشه که هیچی
ولی زارت و زارت میزنن میپرونن
تو این اخبار ۲۲ چه زری زدن میگن سازمان حمایت گفته تعرفه های جدید غیرقانونیه
تو این حکومت هر سازمانی یه ساز واس خودش میزنه
خب باباغوری منم گفتم زدن راحته ولی هک کردن اگه اون گزینه ۲ مرحله ای اوکی باشه نمیشه اون جاکشاییم که هک میشن دو مرحله ایشون فعال نیست ولی خب با کالی زیاد میشه گه خورد فقط بلده کار میخواد
ترک جدید احمدوندو تازه الان دارم گوش میدم
بد نیست خداییش ولی خب منی که طرفدارشم دیگه این صداش داره میره رومخم یه ذره بره داد و بیداد بکنه یه جا که صداش یه نمه کلفت تر بشه(sm2)
ولی خداییش اینو سامان جلیلی باید از این تحریر نوحه ایا بکشن بیرون
اشترم میخوام یه صحبت سی ا سی بکنم پشمات بریزه بگی ایووووولا(sm2)
ببینید اقا یه اماره جهانی دراومد که ایرانیا خشنترین و بی اعصاب ترین ملت هستن
کاملا درسته
دلیلشم اینه که مملکت شادی نداره فقط میخوان مردم بدبختی بکشن و عزاداری بکنن
۲ ماه کامل که مملکت میشه مرده شور خونه همش عزاداری
بقیه سالم که ماهی ۳-۴ روز تو عزان اون روزاییم که یعنی تولد مولده مولودی خونی میکنن از عزا بدتر
یه سه چارتا مراسم کهن ایرانی داریم که ملت جشن میگیرن و شاد میشن ولی حروم زاده ها برای اوناهم برنامه دارن ببینید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه شب یلدای حسینی چه صیغه ایه جاکشا چرا میخوان فقط مردم غمگین باشن
نونه اینا تو همینه که مردم روحیه نداشته باشن چون اگه داشته باشن زیره باره خیلی چیزا نمیرن
احمدوند سیستم ماشینیه کجا بودی تا حالا عزیزم
فردا عنتو درمیارم(sm2)
موکل ، بحث سیاسی نکن تو دیسکو ... (sm50)
اومدیم حال کنیم ، جو خراب نکن
معترضی برو تو خونه ات اعتراض کن ...
عمو شاهین ...
(sm59)
یعنی الان مهدی کرد با محسن ابراهیم زاده ، بله ... (sm74)
اینقدر بدم میاد از این جاکشا که بچشونو میبرن خارج به دنیا میارن بعد دم از میهن پرستی میزنن خب جاکش روراست باش
با همین چیزا می تازن و انقلاب رو پیش میبرن دیگه (sm3)
نه دیگه اونا دیشب بله بله الان فردا بچه باید بره مدرسه(sm2)
رفتن نبود مردی ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق است که برگردی ...
یعنی الان خاله کریستی زیر کی خوابیده ... (sm81)
خره صداش خیلی کــیریه این محسن معلوم نیست چقدر به کرد حال میده که خوانندش کرده
من الان مغزم درگیره چرا احمدوندو زودتر گوش ندادم حتی کلیپشم دانلود کردم ولی ندیدم
قکر میکردم مثل ترک قبلی چس نالست میلی به گوش دادن نداشتم
تو این ممکلت خواننده هر چی صداش ک...ی...ری تر باشه ، راحت تر و زودتر شنیده میشه
اقا من قسمت اخره اقای ربات جاکش رو دیدم فقط میتونم به سم اسماعیل بگم گوره پدرت مرتیکه عرب کسخل ادامسم اینقدر کش نمیاد که تو سریالو کش میدی
همین مهدی دارابی با اون صدای تخیلیش یا جاکش بند یا اون یکی ک..سکش بند یا اون حمید کیراد یا همین ابراهیم زاده یا اون مسیح و آرش یا مسعود صادقلو ...
جانِ سینجول بشین وایکینگ رو ببین ، پرپر میشی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا حاله این سریالارو ندارم در حال حاضر وگرنه این گیم اف کونکشا رومیدیدم
الان هر تیم نیمه دوم جدول با لیورپول بازی داره مربیش میگه آخ جون میبریم ... (sm2)
این کس کشایی که نام بردی دیدن چارتار کارشون با تلفیقی گرفت حرومیا اومدن اسکی برن ولی ریدم به اون صدای کیریشون کیری فیسا
فحشام خالی شد(sm2)
سینجول رو خودم کفن کنم و با دستای خودت تو خاک بزاری و امیر هم با فرقون خاک بریزه سرش و الی هم براش روضه بخونه ، نمیگذرم ازت اگه نبینیش ... (sm120)نقل قول:
ناموسا من حاضرم مهرداد نیویورک گوش بدم ولی کس کش بند و حمید کس کشراد و بهنام جاکش گانی و این چاقالا رو گوش ندم
البته خواننده های ماکان بند اراکی تشریف دارن و آبروی هر چی اراکی هست رو بردن ، فنچ های هرجایی (sm2)نقل قول:
به مرگ سینجول الان حسش نیست شاید بعدها(sm2)
حامد ج*نده صاحاب و بهنام اوبی رو یادم رفت اضافه کنم به لیست خواننده های ک...ی...ری قرن ...نقل قول:
اون حامدو من اصلا ادم حساب نمیکنم که اسمشو بیارم اخه جاکشی که لقبش ماله تهیه کنندست و معلوم نیست چقدر ساک زده که دهنش گشاد شده و همه چی رو با ااااووووووشه میخونه ادمه؟
من مغازه که داشتم اصلا نمیشناختم بهنام بانی رو ، یه روز یه دختر زیر 17 سال اومد مغازم و برگشت گفت آقا آهنگای بهنام بانی رو میخوام ، تا چند ثانیه خیره بودم به چشاش و هیچ حرفی نزدم و بعدش گذاشت رفت ، یعنی اصلا اسمش هم برام عجیب بود چه برسه به اینکه یه همچین اسمی وجود خارجی هم داره و خواننده هم هست ...
البته کلا بحث شهر نیست هرکی جاکش باشه باید رید بهش مثلا همین حامد محضرنیا
قیافه که عینه سوسک
هیکل عینه مارمولک
صدا مگا کـیری
موزیکا تخمی تر از تخمی
اصفهانیم هست
اینم بگم که ماکان بند خ...ایه کنسرت گذاشتن تو اراک رو نداره ، میدونه که اینجا مادرشون رو به عذاشون میشونن اگه بیان