من حالم از تتلو جاکش بهم میخوره ولی الحق الحق از نظره صدا و خوندن همه کس کشارو میذاره تو جیبش کیرشم نیستن
نمایش نسخه قابل چاپ
من حالم از تتلو جاکش بهم میخوره ولی الحق الحق از نظره صدا و خوندن همه کس کشارو میذاره تو جیبش کیرشم نیستن
شخصا حاضرم تو اینا و ساسی مانکن با افتخار ساسی مانکن رو برای گوش دادن انتخاب کنم (sm2)
همین حمید هیراد میره شاه بیت های شعرهای کلاسیک و معاصر رو کنار رو هم میچینه و میخونه و اسم خودش هم میزنه به عنوان ترانه سرا زیر کاراش ...
ساسی کارش خوبه
شخصیت نداره ...
اکثرا همینن
مثلا همین ساسی شرف داره به امثال بنیامین جاکش
عهد کردم با خودم اگه هر جای این اسامی که بردم و بردی رو ببینم به جز فحش چیزِ دیگه ای بهشون هدیه نکنم ...
بنیامین از وقتی اون دعا رو خونده کلا از موسیقی محوش کردن ...
وکیل کالم داون برو یه شربت بزن بر بدن بعدشم بخواب(sm2)
الان من ۵ ساعت باید بخوابم بلند بشم فاک یو سینجول
گودنایت(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو تو این کانال ها و بیت میکس هایی که میزاره رو بگیر و گوش کن و لذت ببر
استاد محمد خرمی نژاد (بهترین درامر ایران) سگ خریده ، این اتفاق مهم رو به جامعه هنری تبریک عرض میدارم ... (sm176)
بازم نظرای سطحی دو کاربر ساده موسیقی باران.
بدما میگیم فن ساسان مانکن تتلویید فحاشی میکنن
برید آقاجان
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عفت کلامُ رعایت کن حسین (sm25)(sm70)
یعنی کل کشور با ادبن فقط ما جلو زبون مون رو نمیگیریم؟(sm2)
این حدیث جعلی و کذب محض است (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احادیث اصلی به دستم رسیده ..
امشب جشن موسیقی ما فکر کنم موزن همه رو درو کنه....
(sm2)
این سریال فرانکی هم کی اومد من ندیدم قبلا 1 قسمت بود .. (sm118)
اوبی بهت گفته بودم بدرد نمیخوره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از فکر و خیال تو ،
جز عشق نمیخواهم ... (sm118)
ها والا حق داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه اون جوکه شد...میره به مازنیه میگه من شنیدم میگن مازندرانیا خیلی فحش میدن تو حرفاشونو اینا... بعد مازندرانیه بر میگرده میگه کدوم کصکشی اینو گفته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون کتابش کتاب اخبار الکذب الغیب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش تقصیر این سینجول فوکیه.... باعث شد من برم مستر روبات ببینم ..فقط فصل اولش خوب بود.. 2فصل دیگش اشغال بود... همشو دانلود کرده بودم قسمت 5 فصل 3 رو که دیدم زدم پاکش کردم بقیشو(sm2)
با این همه بدبختی ،
جز عشق نمیخواهم ... (sm118)
اون سرِ کوچه جهاز میخرن ،
این سر مجنون رو دست میبرن ... (sm50)
گوه نخور بوزینه تو شه میفهمی مستر ربات شی شیه فصل آخرش عالی شده ..
هانی ، آرامش خودت رو حفظ کن ، تو یه نمونه نادر به حساب میای ...
تو نباشی کی میخواد به من لینک برسونه ... (sm19)
کم ک بگو(sm2)ریدم توش.. فصل اخرش تا قسمت 5شم دیدم...کارگردان دیوثش فقط اب بسته بهش... عملا از اخر فصل یک باید رید توش... خوبه هرجام نقدی چیزی بخونی توش نوشته بعد فصل یک گند زدن....از امتیازشم بعد فصل اول کاملا نشون میده ریده شده توش....نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کیون بهت تجاوز میکنما بوزینه برو یکیو به من نیشون بده بوگو فصل 3 بد بوده ..
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکی که دیده جز تو فوکی.... نمونش همین خطر هم گفت ریدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
یعنی رفتی گاوی مثه خودتو واس من برداشتی آوردی توی بوزینه مگه نمیگی منتقدا فلان گفتن بیار نیشون ن بده ..
امشو شیجوریه موزن شیکاره س ..
احتمالا بهمن ویدئو بذاره کوتا ..