تو باز به انتقاد من به قسمت اول ایراد میگرفتی ، باب اسفنجی ؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو باز به انتقاد من به قسمت اول ایراد میگرفتی ، باب اسفنجی ؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهر مار (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)خودت بزنگ خبر بده بموننقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2500 ضرر کردم یعنی (sm54)
توضیح ندادم کهنقل قول:
میخوای برات توضیح بدم ؟! (sm2)
شعر رو میبینه خیلی چیزای دیگه هم میفهمه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف مجبورم تایید کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی میبینی یا نه ؟! (sm120)
نه .....(sm120)نقل قول:
پ ن پ تکذیب کن جون من (sm120)نقل قول:
این مریم طوسی ، توسی چه کرد ؟