(sm118)لوکاکو شیره
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm118)لوکاکو شیره
وضعیت کنونی کشور به روایت تصویر (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm120)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزارشگر شبکه ورزش داره هر چی مسابقه هستو گزارش میکنه (sm2)
بیا دلبریتو یه کم کمترش کن ... (sm54)
ادبیات رو کردن دسته جمعی ، عزیزان شاعر و ترانه سرا نما ...
هنوز وقتی بارون
توو کوچه می باره
دلم غصه داره
دلم بی قراره
نه شب عاشقانه س
نه رویا قشنگه
دلم بی تو خووونه
دلم بی تو تنگه....
(sm50)
رینو(sm127)(sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز دیدمت و
تازه شدم از نو
یه روز از تو گذشت
هزار سالم شد...
اینه تمام ِ سهم ِ من از عشق!
عادت به ابعاد ِ کم ِ یک گور!
#مونا برزویی
تبریک بهروز ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسلخ رو تگ کنید ..
من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ؟
من یک راست از بچگی به سن کهولت رسیدم ... (sm50)(sm27)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمتر از 30 دقیقهی دیگر تا انتشار مجموعهی کوتاه جدید شایع (sm50)
(sm50)
البوم اومد...(sm118)
شایع ... (sm81)
کی هست اصلا
پروردگار قَلَم ...
دونه سفیدای تو موهات منم(sm74)
یه عمر خستگیه تو پاهات منم ... (sm172)
می خونه هارم بستن (sm50)
همه یِ من و صبر قشنگ بود در اولین دور(sm120) مخصوصا همه یِ من
همه ی من ، صبر ، سرِ پام ...
اره سرپام هم خوبه ولی تو دموش باحال تر و انرژیک تر بود(sm120)
چی تو منِ دست خالی دیدی که دلت خواست(sm50)
مثل روزایی که گفتن و نگفتی ،
مثل قورت دادن های همیشه ات ... (sm172)
تو بازاری مرد بمون ،
که توش پرچم نامرد بالاست ... (sm50)
این مصاحبه تتلو با تیوی کـیری پلاسه زرد رو دارم میبینم ریدنم گرفت کس کش میگه من شعرامو از قران میگیرم و میبینم قران چی نوشته باد تبدیل میکنم به اشعار تتلویی(sm2)
بلند شو هنوز کلی کوچه مونده که باید با دیواراش حرف بزنی ... (sm50)
(sm120)
کلوپ پس از برد مقابل بورنموث : کوتینیو برای فروش نیست (sm209)
حسن بیا ی چیزی بگو(sm2)
(sm2)
کو لینک دانلودشو بده یه کم بخندیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]