تلافی منم 192 دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از باران دانلود کردم
کیفیتش متوسطه
نمایش نسخه قابل چاپ
تلافی منم 192 دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از باران دانلود کردم
کیفیتش متوسطه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جاده را نباید میذاشتن تو مسافر
همه میگفتن شادمهر ایران که بود کاور نمیکرد
سابقه شادمهرو زیر سوال بردن با این کارشون (sm29)
نقل قول:
مرسی
ورژن اولی که تو بازار پخش شد ؟
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرید اونی که میگفتم کنسرته نوکیا را داشت پیدا کردم
بهش پیغام میدم ببینیم میتونیم ازش خواهش کنیم کنسرتو پخش کنه
قبلا هم من به این فکر افتاده بودم اما نمیدونم یادم رفت و خلاصه فراموش شد به کل