دیدین گفتم سفره پهن کردن (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیدین گفتم سفره پهن کردن (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید بنویسه چهار اویزون با گلیم باف پنج
لا لا لا ، لا لا لا ، هل اییییی لا لا لا لا لا لا لا ، لالا لا لا هییییییییی بویهییییییی پِییییییی لااااااا
دلیل این لا لا لا هم معلوم شد آقا بیار سفره رو (sm25) گروه سون بزار براش قنادی گوش بده اوج یاد بگیره شادمهر ما (sm25)
اون گاگول که مثل زالو میمونه (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Luk [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
خدایی حیفه این همه استعداد نیست برا این بز مجه ها خرج کنی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بیامرز مهستی آلبومو میده دست شادمهر اونوقت شادمهر با این همه نبوغ میده به اینا
باید حضورا برسم خدمتت (sm2)(sm134)(sm19)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جای هر خنده سیل اشکم روونه کردی
منو کشتی و استقامتم رو بهونه کردی(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناجی؟ (sm77) (sm25)
واقعا یادش بخیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه من انتظاری که از این آدم دارم خیلی فراتر از ایناس
اونم نه این که بگم اینا بده
میدونم که اینا برا شادمهر هر کدوم خونه پُرِش یه هفته وقت برده
ناموسن دیگه اهنگو با خاک یکسان نکنید
واقعیت اینه که از همون زمونه البوم خیالی نیست تا الان تو هر البومی شادمهر چندتا کار داشته که عوام اصلا گوش ندادن بغض رسیدی میخواستمت وقتی دیدم تو چشمات و...اینا اهنگهایی بودن که فقط طرفداران همیشگی شنیدین و هیچوقت هیت نشدن و یه چیز طبیعیه که همه اهنگهای یه البوم هیت نشه
حالا بنظر میرسه شادمهر از اون اهنگهای خاص و ریسک دارش دست کشیده تو این البوم سعی کرده اکثریت رو راضی نگه داره که تا الانم با این دو کار کاملا موفق شده
واسه نود درصد شنوندها اصلا مهم نیست کی اهنگهارو ساخته و ترانش واسه کیه شادمهر تو این البوم بیشتر بفکر این نود درصده
کارهایی که اگه شادمهر بخونه خیلی سرو صدا می کنه
SHADMEHR feat YAS
SHADMEHR Arrengment By Siravan KHosravi
مطمئنم ترک های تنهاییام و عقل و عشق ماندگار میشن..
حس خوبی به این دوتا دارم
شادمهر هیچوقت بجز یغما گلرویی و مونا برزویی اونم بواسطه دوستی قدیمیشون هیچوقت از اسامی بزرگ ترانه و اهنگ و تنظیم نخواسته دلیلش نمیدونم چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشاره کنم که حس خوبیه کاور بود (sm2)
شادمهر خودش به اندازه کافی بزرگ هست تو رو خدا اسم یاس و سیروان پیروان نیارید/
کناره اسمه شادمهر تنها کسی که لیاقت داره بیاد نیلوفرلاری پوره وسلام
دیگه حباب درست نکنین برا خودتون
همین الانشم خواننده های تازه کاری داریم که خلاقیتشون تو اهنگسازی خیلی بهتر از شادمهره و صداشون بیشتر بین مردم شنیده میشه
مبارکه خودشون و طرفداراشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقیقتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این یه ساله اینقدری که ملت حامد همایون و اشوان گوش می کنن شادمهر گوش نکردن
منظورم این نیست که اونا بهتر از شادمهرن منظورم اینکه مردم خلاقیت می خوان نه اوج و تحریر شادمهری !!
من مخالفم با این مسئله.دلیل هم دارم اونم اینه که هیچوقت یک خواننده بزرگ نمیاد همچین اقدامی کنه .چون عوام واکثریت نهایت یک دو هفته ته تهش یک ماه گوش بدن ولی بعدش میرن سراغ خواننده های دیگه ولی طرفدارهای شادمهر با این البوم زندگی میکنن .تو خلوت خودشون.پشت فرمون.موقع خواب.مهمونی سر کار و و و هرجا که بگی. برای همین شامهر یا هرکس دیگه نمیاد همچین کاری کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداشم من نگفتم بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین پست من بعد آهنگ این بود
که همه چیزش تقریبا استاندارده
انتظار من بیشتره
یه چی بگم
اگه همه موزیسین های در حال حاضر بیان یه آهنگ بی کلام بسازن
بدون شک شادمهر بین 3 نفر اول هست
پس حیفه این استعداد استفاده نشه
نقل قول:
سلیقه مردم عوض نشده
اینا از لحاظ موسیقیایی در حد بیا اینجا هم نیستن
اینا با سیاست های کلان اومدن جلو که سلیقه طرفدارای موسیقی و گوششون به موسیقی مبتذل عادت کنه
اگه لای لای های های شادمهر بده که
این همایون کل آهنگش لای لای های های هست
من با این مسئله مخالفم.دلیلش اینه که هیچوقت شادمهر یا خواننده بزرگ نمیاد همچین اقدامی کنه .چون اکثریت و عموام نهایت سه هفته ته تهش یک ماه گوش کنن البوم وبعد میرن سراغ خواننده های دیگه ولی طرفدارهای شادمهر با این اهنگ ها زندگی میکنن.تو خلوت خودشون ،پشت فرمون،موقع خواب ،تو مهمونی و محل کار وهزارجای دیگه به همین دلیل نمیاد این کار کنهنقل قول:
از این خوانندها تا دلت بخواد اومدن و رفتن یکی دوتا اهنگشون هیت شده ولی بعد هرچی زور زدن اهنگهاشون حتی تو هیت های روز پخش هم قرار نگرفته!نقل قول:
ره رو انست که اهسته و پیوسته رود
وقتی جامعه میطلبه اونا هم میسازن و ملت تغذیع می کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد وقتی اهنگی مثل همیشگی از شادمهر میاد بیرون زیاد چیز جدیدی نیست چون هزاران نفر قبلا همینجوری خوندن و مردم گوششنون عادت کرده به این جور کارا
گوش مردم چیز جدید وقتی میطلبه اونها هم میسازنن امثال کاکوبند اینا
امیر فرشباف رو از نزدیک دیدم ...بچه باسلیقه ایه ... و یکی از طرفدارای سه آتیشه شادمهر بوده(شاید حتی بیشتر از شماها) ولی الان داره همه چی رو فدای پول میکنه و گذشته اش رو فراموش کرده که اگه اسمی ازش میشناسیم به خاطر همین شادمهره و عشق به همین شادمهر ... فکر کنم هزینه تنظیم و میکس و مستر با امیرفرشباف بوده(البته خودش میگه) و چون فکرم نمیکنم امثال وحید پویان و میلادهاشمی از شادمهر پول بگیرن ...تازه باید یه پولی به شادمهر بدن تا اثرشونو بخونه( که شاید این کارم امیرفرشباف کرده باشه) ...آرون میگفت من از شادمهر برای قطعه معروف پول نگرفتم و افتخارمه با شادمهر همکاری کردم و مهران عباسی برای اینکه تنظیمش برای آهنگ معروف انتخاب نشد و آرون حسینی جایگزینش شده بود ناراحت بود ... و فکر میکنم امیرفرشباف تنها هزینه ای که داره میکنه هزینه تکثیر سی دی و چاپ لیبل در ایران و پخش به صورت غیرقانونی در ایرانه که ممکنه برای کسی که از سهامدارای شرکت تصویر دنیای هنر و تصویرگستر پاسارگاده و مدیر برنامه های مهدی یراحی و.... است گرون تموم بشه و ممکنه هیچوقت اینکارو نکنه ...و یکی از دلایلی که مارک آونگ نمیخوره همین اقدامیه که ایشون میخواستن یا میخوان انجام بدن و سودی به آرمین هاشمی و آونگ نمیرسه و اونا فقط تو پخش آلبوم در خارج از کشور دخیلن که تو این کار باتجربه و متبحر هستن .. و اصلا بین آرمین هاشمی و شادمهر اختلافی وجود نداره و دارن خودشونو برای کنسرت کریسمس آماده میکنن ... یعنی همه این اتفاقات ناجور به خاطر پوله و تصمیمات نادرست امیرفرشباف برای مطرح کردن اون 4 تا هنرمنده که احتمالا ازشون پول گرفته و شادمهرم گرفتار این بازی شده و استفاده از کلمات این 4 ناجی و حتی تعریف شادمهر از اینا مصدق این حرفاست ...
شادمهرم تصمیمات درست و در ارزونترین حالت و بدون زحمت گرفته .... آهنگای این آلبوم خیلی قشنگن اما به آثار ساخته شده توسط خودش نمیرسن و واقعا وحیدپویان یه پدیده ایه مثل علیرضاافکاری و اینده خوبی داره ولی شادمهر و نباید با این جوجه آهنگسازا که الگوشون شادمهر بوده مقایسه کرد ..
من خودم امشب از طریق کسی حامد همایمون شناختم و گوش دادم خوشم هم اومد حقیقتش ولی ولی ولی یادت باشه مردم ما موج سواری خوب بلدن.بنیامین سال 85یادته؟؟؟؟الان کجاست؟؟؟صبر کن صبرر اینم موجیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم هیت شدن نیست منظورم شنیده شدنهنقل قول:
گوش مردم عوض شده و کارای اونارو بیشتر میطلبه
الان شنوندهای شادمهر به دو دسته تقسیم شدن یه دسته ماییم که واقع بین هستیم و هرکاری رو قبول نداریم ولی یه دسته مثل عاشق های چشم و گوش بسته همه جوره قبولش دارن که البته صدای اونا فعلا بلندترهنقل قول:
به قول سیروان که میگفت طرفدارای امیرتتلو از من بیشتره چون برای عوام میخونه و اصلا تخصص خاصی نداره ... (ناخن کوچیه سیروانم نمیشه(sm77))نقل قول:
حالا چون امثال تتلو و حامد همایون مطرح شدن دلیل نمیشه از شادمهر بهتر باشن الان خیلی ها مطرحن و شنیده شدن
بین خواننده بودن و هنرمند بودن خیلی فاصله است .اونا خواننده ان اما شادمهر هنرمنده ...
لازم به تخصص نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا تتلو با اینکه خواننده رده خارجی حساب میشه اما خیلی استعداد یبشتری داره از خیلیا و کارش خوبه
ما چند نفری که اینجا هستیم دنبال تخصصیم با این معیار می سنجیم
ولی مردم عادی با حس اهنگ ارتباط برقرار میکنن نه با تخصص !! حالا هرچند اون هنرمند تخصص داشته باشه
موسیقی کاملا یه چیز حسیه و از نظر من تتلو یکی از موفقترین ها تو حوزه خودشه
اگه شما بخوای با یه خارجی در مورد موزیک پاپ ایران صحبت کنی و نمونه کار واسش بزاری برای موزیکای مدرن قطعا انتخابت سیروان یا شادمهره یا تو سبکهای ایرانی تر هایده و شجریان و ... و من نمیتونم امثال تتلو رو نماینده موسیقی پاپ ایران بدونم ... درسته موسیقی حسیه اما اگه علمی پشتش نباشه مردمی که سواد موزیک نداشته باشن هم میفهمن ... موسیقی شادمهر تلفیق حس و علمه چون ملودی محوره ... و حس خالی کافی نیست که اگه کافی بود خود شما نمیکفتین تتلو خواننده رده خارج حساب میشه ....نقل قول:
خارجی دقیقا منظورت کدوم کشوره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا موزیکای شخمی ترکی و عربی یونانی نیست که شادمهرم از روشون کاور کرده ؟ اگر بخوام به عنوان نماینده کسی رو معرفی کنم قطعا کسی که کاور کرده رو انتخاب نمی کنم !!
برا من خارج از رده نیست ولی تو مردم چرا !!
وقتی کسی کاور میکنه از نظر من یه چیزی توی اون کاور شنیده که در توانایی خودش نبوده و برای همین رفته کاور کرده
نقل قول:
نمی طلبه
اینا موجن
میان دم ساحل که رسیدن میمیرن
میخوای مثال بزنم از اینا
نمونه ش گروه پالت آلبوم اول خوب آلبوم دوم معمولی الان خبری نیست
کاکو بندم همینه مطمئن باش به سرعت فراموش میشه
مردم ما هیچ وقت موسیقی محور نبودن کلام محور بودن
آهنگی که کلامش بد بوده باشه یا نا مفهوم به سرعت ناپدید میشه
خواننده این مدلی که اومدن فراموش شدن مثل نقل و نبات ریخته
این دسته هیجان کاذب دارننقل قول:
به نظر من نقد آگاهانه و حتی تند گاهی بهتر تعاریف الکیه
امیدورام این دسته به انحطاط نکشن شادمهر رو
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط anderes141 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سرعتی که اومده بالا به همون سرعت فِلد میشه
نه نظر من مخالف نظر تو هستنقل قول:
کاور با ذکر منبع اولا ناشایست که نیست حتی همه جا مرسومه ما گناه کبیره میدونیم
کاور از دیدگاه من یعنی نبوغی که خرج کنی با یه کلام دیگه بتونی از ورژن اصلی آهنگ بهترشو بدی بیرون
که اونم اینه که آهنگسازحس میکنه چیز بیشتری از این ملودی میتونه بکشه بیرون با کمک تنظیم
مثل پاپ کرن و سایر کاور ها که به نظرم از ورزن اصلی بهترن
به نظرم بجای بحث کردن از اهنگ لذت ببرید
از تحریراش از ویالن زدنش از فضا سازی کار لذت ببرید و مطمئن باشید همه کار خودشه
مشکل ما اینه زیاده خواهیم و دوست داریم نظر خودمونو غالب کنیم
اگه اینجور باشه شادمهر باید موسیقی رو ول کنه بشینه سفارش کار بگیره از شما