100 یورو شرط بندی کردم (sm25)
باید زمین و زمان رو قسم بدم بارسا ببره (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
100 یورو شرط بندی کردم (sm25)
باید زمین و زمان رو قسم بدم بارسا ببره (sm2)
بارسا ببره ۲۰۰ یورو میره تو جیبنم (sm59)(sm51)
من؟؟ کی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه نصفشو میدی به من ,منم واسه بردتون دعا کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیبره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس کردم به دنیای دخترانت توهین کردم ناراحت شدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخیل دعا کن ببره خو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۵۵ دیقه دیگه (sm1)
اخه نیست شخصیت مهمیم هستی که ازت ناراحت شم(sm120)نقل قول: