(sm170)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm170)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
������ حجتالاسلام «حسن آقامیری» روحانی مشهور که به طرح نکات انتقادی در جامعه مشهور است، در اقدامی جالب توجه «با یک بز خیار خورد» و فیلم آن را در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد
(sm2)(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه نامردی نکن دیگه یکی تو یکی من(sm2)
روبن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانشگاه ها آبشش دارن (sm25)
(sm170)
سینجول اعمق هارد میخوای بگیری اصن سیگست نگیریا
وسترن بگیر خوشگلم هست
2 تا سیگیت داشتم بدون هیچ ضربه ای خراب شد تمام اطلاعاتم رفت
(sm29)
نمیدونم الی چه گیری داده رو توشیبا (sm70)
(sm148)
الی و سینجول و فوکی و اینا چیه که میگین (sm55)
(sm77) مگه نمیدونی من 3 سال بیشتره اومدم شهرستان (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته قبل دو سه روز تهران بودم که بد نبود
البته هفته پیش که رفتم تهران واسه سال مادرم ، دوست عزیزم روح جان را هم ملاقات کردم ... وی فلشی را در جیبم نهاد گفتم چیه گفت وقت کردی ببین ... آن فلش را دیدم و هنوز در شوک به سر میبرم ...
الان دو سه روز هست دارم تجزیه تحلیل میکنم و به این نتیجه رسیدم که تمامش به خاطر همین چند دقیقه حضور بوده است ... مثلاً بنده خراب شدم در نظر کاربران ...
(sm4)اهنگ جدید گرشا رضایی
اینجا شاخص آلودگی بیشتر از تهران بوده تعطیل نکردن (sm70)
واقعا؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم شهر؟
الان سالگرد مولانا بود موزن ریلیز میکرد دیگه
برا همین باز کصخل شدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) فک کنم دارم افسرده میشم یجوریم مدتیه
چته عزیزم بگو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm50)
(sm172)هیچی خوشحاام نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا پهلوانی (sm3)
توی اتاق بغلیت ،
هنو یه مرد مچاله هست
که اگه لبخند نزنی
با خودش به هم میخوره معامله اش ... (sm50)
چاوشی , گرشا رضایی , سامی بیگی ... قطعا یه مشکلی وجود داره (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل بکش ..نقل قول:
بَنگ ، حشیش ، گُل ، اسید ، کِمیک ، بونزا ...نقل قول:
بزن تو قلبت رییس ... (sm50)
.. خدای امون تو مملکت (sm170)
فردا ،
علیرضا عصار ... (sm88)
میلاد همه رو تجربه کردی حشیش و اسید (sm171)
البوم شایع زیاد نچسبید (sm172)
02 - Gonjeshkaka [Prod By Dehghan] ... (sm172)
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید همه چی رو ول کنی بندازی بری تا انتها ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا همینطوره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس تو مشهد که حشیش ناب راحت پیدا میشه ، چیلیم حشیش مثل ردبول به همه بال میده ...