من گربه سفیدم بارونم میاد میبره توام ضایع میشی پول منم میدی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من گربه سفیدم بارونم میاد میبره توام ضایع میشی پول منم میدی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خارج از شوخی امروز از غروب برقامون 10 بار رفته (sm2)نقل قول:
اگرم نبرد مشکل تویی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گربه سپیدی داره برف میاد میبریم ضایع میشین پول هم نمیدیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفیده پس عروس هات کو ؟(sm2)
شوهرشون دادی؟(sm2)
اون موقع دیگه مخ حسین رو میزنم که تو رو به وحشی های کاتالان بفروشن عوضش 4 تا مرغ و خروس بگیرن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان زنگ میزنم یه ژنراتور اتمی شیش کابله دکل کنن رو سقف خونتون با برق مستقیم دیوث ببینم چی میگی (sm2)نقل قول:
تورو بفروشه نحسیت مارو گرفته(sm59)نقل قول:
آخ اگه ببریم دهن تک تکتونو سرویس میکنم (sm2)حتی اگه برقامون بره میرم موتور برق میارم (sm2)