نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار دیگه همچین گوه خوری از دهنت در بیاد خودت میدونی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار دیگه همچین گوه خوری از دهنت در بیاد خودت میدونی ..
نگی نگفتی ..
میذارم یه کم بخندین جنبه داشته باشین شب یلدایی دیجی .. ;l
یه جنس رو چرا 3تا فروشنده انقد قیمتهاشون فرق میکنه؟(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هارده زیاد فرق نداشت ..
حسن حواست باشه هارد دیدی خبر یده ..
اوکینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اینو گذاش ا ترا 70 تومن اومد پایین نا موجود شد باید سریع بگیری ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کد تخفیف 10هزارتومنی YALDA10
خرید بالای 100
کد تخفیف 20هزار تومنی YALDA20
خرید بالای 200
کد تخفیف 30هزار تومنی YALDA30
خرید بالای 300
کد تخفیف 15هزار تومنی DK724
خرید بالای 100
دیدم اینو یه کد اختصاصی هم بهم داده تو اس ..
yalda96
اینم هه..
گوه توش اگه فردا نتونم همه کدارو یه جا بزنم ..
بامیلو هم پیام داده که اپ ما رو نصب کنید تا 50هزار تومن کدتخفیف میدیم(sm120)
این سینی رو زده 70تومن
چند وقت پیش دقیقا مثل همین سینی رو 15تومن خریدم(sm120)
حسن این یارو یاغی داره اعصابمو بهم میریزه دیگه(sm2)
اخرش میرم از کانالش(sm2)
احتمالا تا الآن متوجه شدید که جهان خالی است(sm2)
آره دیدم دم به دقیقه میگه جهان خالیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طاهری رید به عادل(sm2)
عادل دست و پاشو گم کرده(sm2)
خفه بینیم حالا میخندیم سو استفاده میکنی از اخلاق ادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2تا کیف لپ تاپ 39تومن(sm120)
بنال بینم چه غلطی میخوای بکنی
(sm2)سه ترابایت
گوز گوز پا گوگل کروم که کنتور نمیندازه(sm2)
یادمه اون اولای تلگرام یه گروهی بودیم یه یارویی بود زیاد گه خوری میکرد و به پروپای بقیه میپیچید
با یه ۲-۳ تا از بچه ها رفتیم پیویش گفتیم مشکلت چیه و فلان بازم گه خوری میکرد
زد تو فازه لات مجازی که ای فلانی فلان روز بیا فلان جا فلانت میکنم و از این حرفا
قرارشو گذاشتیم.روزش که شد رفتیم سر قرار کسی نیومد اومدیم تلگرام گفتیم اهای فلان فلان شده چرا نیومده یه سری بهونه کس شعر دراورد که نتونستم و دوباره یه قرار جدید گذاشت.از دست تقدیر اشنای یکی از بچه ها از رو ایدی تلگرامش اینو شناخت حتی میدونست خونش کجاست
فقط ادرس خونشو تو پی ویش گذاشتم.همین.حرفیم نزدم
به ۱۰دقیقه نکشید کلا دیلیت اکانت کرد و خداحافظ شما منم کاریش نداشتم ادرسشو پاک کردم رفت
نتیجه کلام اینه که لات مجازی بازی قدیمی شده بچه ۱۰ ساله هم خایه این کارا رو داره(sm2)
کی نقل گرفت از من .. اونو به شوخی گفتم (sm2)
اگه منظورت منم من کی به پر و پای بچه ها پیچیدم .
هرزگاهی تو چت رومم اینو میگم میدونن شوخی میکنم (sm59)
(sm10)
من با توام؟ نه بابا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من تو اون کس شعرایی که نوشته شوخی نمیبینم والا با کسیم دعوا ندارم از سن من گذشته ولی همه میشناسن منو حرف نمیخورم کسی حرفی بزنه جواب میشنوهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب های هویه
یعنی نشستیم نود ببینیم اونجام این مرتیکه کوتوله طاهری دو ساعت عر عر و داد و بیداد کرد مرتیکه
نئشه میشه هی اینو میفرسه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث کم زر بزن (sm2)نقل قول:
رسول و خطر اینقدر زر زدین مدارس اصفهان و تبریزم تعطیل کردن(sm120)
دیوث مدارس رو تعطیل میکنن تورو سننه کجات میسوزه بچه ها یه ۴ روز برن تعطیلی صفا کنن(sm2)
بعدشم من چندصفحه قبل گفتم الان هوایی که اصفهان هست بی سابقست
بله قبلا بعضی وقتا هوا خراب میشد دودی میشد کدر میشد و فلان ولی بوی هوای معمولی بود
الان هوا بو دود میده من الان سرم درد گرفته انگار نشستم پا اگزوز ماشین این تصفیه کن های هوا هم فکر نکنم الان تاثیری بذاره وگرنه میخریدم
این بنده خدا که رسیورم دستش بود و کلا رسیور فروش بود امشب منو به هم ریخت
حالا گوره بابای رسیور من و اون ۱۴۰ رسیوری که ازش ضبط کردن بنده خدا ۲ تا بچه کوچیک داره معلوم نیست کی ولش کنن
ها والا ..کارشون همینه(sm120)
نقل قول:
گل و بلبل همه چی(sm2)همینا بزرگترین خلافکارای مملکتن..جلو موتورو نگیرن جلو کیو بگیرن
ایت هم اومد.... خطر ی دوتا فیلم درست حسابی این چند وقت دیدی بگو از اخرین شبای همراه اول استفاده کنیم(sm2)
خطر دیوث میگم فیلم بگو فوک نگو(sm2)
والا من از دانکرک خوشم اومد چون هدف فیلمو فهمیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فیلمی هم از اتان هاوک دیدم خوشم اومد 24 hours to live