فیلم ۱۹۹۲ محصول نتفلیکس رو دیدم خیلی خیلی خیلی عالی بود
نمایش نسخه قابل چاپ
فیلم ۱۹۹۲ محصول نتفلیکس رو دیدم خیلی خیلی خیلی عالی بود
فیلم the only living boy in new york همخیلی برام جذاب بود حالا سلیقه ها متفاوته ولی فیلمایی که من میگم خوشم اومده قطعا با کیفیتن شک نکن
دانکرک رو دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا کارگردانش نولان نبود و هاردی بازی نمیکرد هیچکی نمیدید اینو(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش 1992؟
پیدا نمیکنم
نه من قبول ندارم میتونمم ۳ ساعت بشینم بحث کنم ولی باید بکپیم(sm2)
کلا یه سریا میگن فیلم از اولش سر نداشت و شروع نداشت
اشتباهشونم همینه فیلمنامه اصلا و ابدا کاری نداشت که قضیه دانکرک چرا و چطوری به وجود اومد فیلم فقط میخواست داستان تخلیه و حواشیش رو نشون بده
از اول فیلم هم نشون داد که هر به هر گوشه ای از داستان چقدر پرداخته میشه.اسکله رو نوشته بود ۱ هفته قایق رو نوشته رو ۱ روز هواپیما هم نوشته بود ۱ ساعت
اشتباه نوشتم ۱۹۲۲ محصول ۲۰۱۷نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلا کاری با این کصشرا ندارم..نولان کارگردانش نبود کسی نمیدید اینو(sm2)نقل قول:
نخیر من میدیدم (sm2)
برو بخواب خواب ببین(sm2)
ما که رفتیم بخوابیم برگشتنمون دست خداست ولی اشترم اگه میبینی این حرفا امنیت نداره بگو یه فکره دیگه ای بکنیم(sm2)
گودنایت به جز دشمنان دیوث نولان(sm2)
(sm2)
شب خوش
اینو سفارش دادم واسه اینکه ارسالش رایگان شه یه خودکار هزار تومنی هم زدم تنگش که 50 شه(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و چون توی فروش ویژه بود هیچکدوم از کدهای تخفیف روش کار نکرد(sm25)
(sm2) استوری گذاشته از یه پاکت سیگار و یه ورق قرص فلوکستیننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم البومو بزن حالمون جا بیاد اول صبی (sm50)
فیلم it (sm118)
(sm98) این چه طرز حرف زدنه (sm120)نه بابا وطن دوم من اصفهان است (sm120) خواست خدا بود آقا خواست خدااا آقا (sm2)(sm2)نقل قول:
اتفاقاً خودمم نمیفهمم (sm2) میگم که کلاً نظرم نسبت به این انجمن عوض شد همین کافیه (sm120) همین حضور در صحنه کافیه (sm120)
وقتی خدا چوب دارد و زده است ما چکاره ایم ؟ ترجیح میدم نظاره گر چَریدن افراد در سراشیبی مرتع باشم تا این چند صباح از عمر نیز بُگذرد (sm120) کینه هم ندارم (sm120)
امروز میاد یونی انگشتش میکنم از طرف تو (sm2)نقل قول:
حسین (sm120)
صلاح : چرا لیورپول باشگاه مناسبی برای من بود؟ به دلایل زیادی. وقتی که من 18 یا 19 ساله بودم، با تیم لیورپول و بازیکنانی مانند استیون جرارد، سامی هیپیا، جیمی کاراگر، مایکل اوون و ژابی آلونسو در بازی های پلی استیشن بازی می کردم.
ینی طرفدارای لیورپول تو ایران با همین پلی استیشن زیاد شدن (sm2)(sm2) پاتریک برگر(sm1) رابی فاولر (sm1)امیل هسکی ((sm2)) اسمیچر ((sm2)) و ... (sm120) یادش بخیر با این تیم حریف نداشتم (sm120)
(sm2)بهت نمیاد اهل این کارا باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوون اسپید 9 چپ امیل هسکی نوک اسمیچر راست پاتریک برگر پشت 3 3 4 (sm120) رابی فاولر هم بود (sm120)همه کیک 8 بودن (sm2)(sm2) ینی با این میشد به حسرت قهرمانی لیورپول پایان داد (sm2) فقط یه هنچوس هم یادمه تو دفاع هی بو میداد (sm2)(sm2)
و خدای احساس استاد اندی (sm118)
انگشت نکنی انگشتت میکنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم پاشو بزن دیگه با کیونت لمیدی
لطفاً دست پاچه نشوید
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تند باش شاشم ریخت (sm2)
استاد بوهلانگ در آستانه 64 سالگی(sm120)
آخی (sm74)
(sm19)
آقا مالدینی (sm19)
بیپ تونز زد اشترم بزن
کاشکی تنظیمای پویا نیکپور بیشتر بود
درد تو ره بیگیره ..
سینجول تا اطلاع ثانوی خف شو اصن حوصلتو ندارم و الا یلدایی میکونمت
(sm74)
(sm118)
(sm155)
(sm50)
(sm120)خب نرم افزار شر ایت رو باز میکنیم هدفون شیا رو به گوشی شیا وصل میکنیم و با کیفیت ترین صدای ممکن میگوشیم