یاد ویلای من افتادم ، پولمو بدین من برــــــــــــــم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یاد ویلای من افتادم ، پولمو بدین من برــــــــــــــم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه یه مرد ارجعیت داره به یه ضعیفه (sm120)نقل قول:
سپیده جون عیدت مبارک(sm19)(sm59)
مگر خبر نداری؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه تا سکته ناقص زده تو اون بازی(sm2)
الان لاین پلاسه(sm2)
داشته میرفته وطن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس اون موقعی که کل گروه زر میزنن رو ندیدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخصوصا بازی جرات و حقیت (sm2)
میذاشتی سیزده بدر میگفتی(sm59)نقل قول:
میذاشی فردا میگفتی (sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)نه خدا رو شکر همون اول پیشگیری کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من.اعصاب ندارم دیگه پولمو میخام(sm59)نقل قول:
ببند گلم فکتو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفیده میگم اون عروس هاتو چیکار کردی؟
شوهرشون دادی؟(sm2)
میخواستم تشریح کنمشون (sm2)
اوندفعه هم که رفتیم یه گروه تصاحب کردیمنقل قول:
در رفتی از زیر بار مدیر گروه(sm2)
اونجا هم فک کنم پیشگیری کردی از عواقبش (sm2)