ارسال رایگان 59 تومن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ارسال رایگان 59 تومن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)ترک اول ای یار غلت کردی
دارمش فوق العادس نسبت به قیمت هر کی میخواد بگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)رفیقم یه فیلیپس گرفته 270 تومن نصف اینم کیفیت ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ تو روحت خودش تو دیجی میبینید باز شر میگه ..
(sm74) قطعه نوجوونی
من 3 تا هندزفری دارم اینجا دیوس هارد بوگو ..
دیجی لاشی سگ 4 تا محصول تخمی آورده گوه خوری هم موکونه ..
سینجول خفه شو
برم یونی دیره ..
(sm50)نستعلیق حیرانی
(sm88) تنظیما تا به اینجا عالی
این که ترک نهه (sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترتیب پلی لیست گوشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فتوای تاک پلی (sm50)
چه میگویم؟ نمیگویم! که خاموشاند درویشاننقل قول:
که خاموشاند هنگامی که تو تورات میخوانی(sm50)
ای یار غلت کردی از ماهیتابه و پیت حلبی برای ریتم استفاده شده (sm120)
(sm1) یا ابر فرز رفت اون بالانقل قول:
(sm120)نقل قول:
باختیم (sm172)
(sm70)
(sm50)باید به منبر چه کسی اعتماد کرد
روزبه بمانی دهنت سرویس (sm171)
جونم عصار صدا رو (sm19)
سعید زمانی متفاوت ظاهر شد
معبد ترانه پلی
شکلک سیگار هم متفاوت ظاهر شده (sm120)
ارتباط برقرار نکردم دارکوب رید
منتظر بودم پلی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می شه دوباره بذارین ما نیز مستفیض شیم (sm74)
خوشمان امد (sm2)یجاهاییش صداشو لوس میکنه بش نمیاد
برخورد دزدها چه صمیمانه میشود (sm50)
ترک 1 بود (sm120)
اصلن به من چه ..
جا خالیا افکاریه؟
(sm50)نقل قول:
یستردینقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا مگه من ول میکنم (sm2)
اینم خوب بود
اصلن به من چه
این همه
چشمای تو
قشنگ بود
بیداری ..
(sm50)