خ ب س چقدر دیر نقل میگیرن (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
خ ب س چقدر دیر نقل میگیرن (sm2)
نه اونجا یه دختره بود نمیدونم کی بود دیوونه بود گیر داده بود به من ولم نمیکرد (sm2) مجبور بودم بفهم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برداشتم ببینم فضولم کیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوسم نداره (sm81)(sm172)
من دوست دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوموخوام من فقط اونو موخوام (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=Sajjad_MCH;325306]نه اونجا یه دختره بود نمیدونم کی بود دیوونه بود گیر داده بود به من ولم نمیکرد (sm2) مجبور بودم بفهم (sm2)[/QUOTE]
یه عسل بود یه طناز(sm2)
فک کنم عسل بود اره؟
یه بار گیر داده بود نصف شبی بیان وویس بازی (sm2)
[QUOTE=3fide;325307]برداشتم ببینم فضولم کیه(sm120)[/QUOTE]
الان فهمیدی؟(sm2)
یکیشو میدادی به مسعود حداقل(sm2)
دوسش بدار خوب(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشگاه بایرن مونیخ به صورت رسمی در وبسایت خود اعلام کرد که آرین روبن به دلیل پارگی عضلات شکم چند هفته ای از میادین به دور خواهد بود. هنوز مدت زمان دقیق
مصدومیت او اعلام نشده است. روبن در دقیقه 24 بازی مقابل گلادباخ مجبور به ترک زمین شد. طبق اخباری که سایت های آلمان منتشر کرده اند مصدومیت روبن بین 4 تا 6 هفته طول خواهد کشید.
یه عسل بود یه طناز(sm2)نقل قول:
فک کنم عسل بود اره؟
یه بار گیر داده بود نصف شبی بیان وویس بازی (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا اون موقع خیلی شلوغ بود خیلی زیاد بودن نمیدونم کی بود فقط تنها رام اون بود خلاصه (sm2)
خیلی ازش ناراحتم اما برام عزیزه (sm19)
باع چرا شهربازی شد (sm2)