سینجول باید از ایران بره به جایی که بفهمنش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سینجول باید از ایران بره به جایی که بفهمنش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم جالب انگیز بود شعرشم ساختار شکن (sm120)
نهنگ خشکی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از فامیل نزدیکتونه ... سگه ؟ (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عصارم " هه " گفت (sm2)
خدا بخیر کنه
این چه وضعشه چرا شبا البوم نمیدن بیرون من دلم نمیاد غیر از شبانه رایگان البوم دانلود کنم(sm2)
اشترم این برنامه امیرقاسمی همین قسمت اخرش که اسی استنداپ کردو گذاشتن یوتیوب
خداییش برو ببین یه تیکشو اگه نریدی از خنده بیا اصلا منو دیلیت یوزر بکن
من منتظر بودم که برگردی
با بغض و گریه بدرقه ت کردم
من فکر اینجاشو نمی کردم
با تو بیامو بی تو برگردم
من منتظر بودم که برگردی
حتمن توو این رابطه چیزی بود
باور نکردی عاشقت هستم
شک تو وجود تو غریضی بود
من دل ندارم مثل تو باشم
تموم راهو تکروی کردی
شاید خودت رو برخلاف من
واسه چنین روزی قوی کردی
من فکر اینجاشو نمی کردم
که نصف راهو با تو باید بود
شاید که منظور تو از این عشق
یه چیز ساده در همین حد بود....
(sm81)
اللحساب اینو ببین تازه این بهترین جاش نیست @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیر یا زود زندگی یادت میدهد بیش از آنکه نگران از دست دادن دیگران باشی باید دست های خودت را محکم در بغل بگیری تا از دست ندهی!
درواقع خواهی فهمید هیچکس در هیچ زمانی به تو تعلق ندارد،تنها کسی که هر لحظه حساب تعداد قدم هایی که برمیداری را از بر است خودت هستی و بازهم خودت!
یک شب،وقتی در آغوش تنهایی خودت مچاله شده ای و هیچ صدای آشنایی برایت آشنا نبود به یاد میاوری در سفرِ رسیدن و داشتنِ دیگری،باید ابتدا خودت را داشته باشی،دست هایت را و چشم هایی که برای این همه تنهایی،همدمی باشد...
نیکا افکاری دختر علیرضا افکاری.
سعید زمانی(sm19)(sm50)
(sm2)نقل قول:
یک چشم پیش همه دردانه می شود (sm50)
مگه حرف حق بده؟ من خودم به روحانی رای دادم چندتا رفیقامم که اصلا نمیدونستن رای دادن یعنی چیو با چک و لگد بردم رای بدن ولی وقتی میبینم یارو از مریدان مکتب الهام چرخندست و کلیدو تا دسته میخواد بکنه تو ک ونمون به به چه چه الکی بکنم؟ باشه میکنم(sm2)نقل قول:
اگه می زنی لینکشو بده (sm10)نقل قول:
اشترم بیا تایم شروع و پایان استنداپ اسیو بدم بکش بیرون از یوتیوب بعد یا تاپیکشو بزن یا بده بزنم استقبال میشه
بیا این اصلا کراپ شده قسمت اسیه کامله
کجا افسردگی گرفته رو بچه مردم عیب میذاری(sm2)نقل قول:
مگه نه مگه نه (sm81)
ای یار غلط کردی(sm2) تنظیم سرخپوستی(sm2)
(sm2)
اصلا از حال و هوا معلوم بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نفهمیدم خواست اقا بود یا خدا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرفا همه اثرات بیکاریه..برو کار می کن(sm2)
(sm2)با این همه بدبختی جز عشق نمی خواهم
دانشگاه مازندران؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو مردک شخصیت داشته باش 3 شبه مغز اعضای کانالتو نمودی(sm2)
ها والا یادش بخیر(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی زمانی ریسه اومده بود شوت 9(sm2)
من از پنجشنبه هی گفتم اسی میگفت اسی مسی نداریم الان ترکید(sm2)
چی شد اسی
دهن سرویس همون تیم قهرمانی یوفا و اروپا گرفت البته با بعضیاشون(sm120)دنی مورفی(sm120)هامان خر شوت رو یادت رفت(sm2)نقل قول:
اسی چکار کرده
(sm2)
امیر اگه اپ کردی بده ما هم استفاده کنیم
(sm25)
وقتی استنداپشو کامل ببینید میفهمید مهران مدیری و بقیه که خودشونو کمدین استنداپ میدونن پشم اسی هم نیستن.
حالا بحث محدودیت سیمای میلی جدا.اصلا نمک اسیو ندارن همین مهران مدیری امریکا هم بود بازم پشم اسی نمیشد(sm2)
اشترم وسط این خندیدنات این پخو بخون
حالا اسی هیچ...اگه برنامه تب رو مث یه سری برنامه دیگه یه تاپیک بزنی خوبه
اصلا به من چه (sm81)
سخته هر برنامش حدودا 3 ساعته.کیفیت پایین که اصلا دیدن نداره کیفیت بالا هم حجمش بالا میره.
ولی فکر کنم یکی یه تاپیکی زده بود اون اولاش و بعضی قسمتاشو گذاشته بود فکر کنم دیگه ادامه نداد