تو بازیکنای فعلی شاید رونالدو باشه ولی فک کردم قدیمو میگی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو بازیکنای فعلی شاید رونالدو باشه ولی فک کردم قدیمو میگی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدجور موافقم (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو قبول دارم (sm120)نقل قول:
رونالدو بدترین بازیکن امشب بود(sm120)نقل قول:
ولی تو محبوبیت:
کاسیاس با وجود افت محبوبیت هنوز محبوبه
رونالدو هم خیلی خواهون داره
راموس و ایسکو هم فک کنم بعدیا باشن
(sm120)
سه بازیکن محبوبت تو بازیکنای فعلی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا همینه حتی من میگم بیل بیشتر از ایسکو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون موقع گفتم بهت گاگول...گفتم میگن اگر فلانی تو دروازه نبود ....قبول کن اصلا قدرت دریبل زنی نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید در اینده بهترین بازیکن تاریخ رئال بشه نمیشه محبوب نشه(sm120)نسل الان شاید کریس فن باشن ولی درست میشه من خودم رائول فن بودم(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاج کریم اگه رابطه جنسی نداشته باشه خیلی خوبه(sm169)
ولی جدای از نتیجه... تازه دنیا داره میرسه به حرفای چند سال پیش ما که میگفتیم تیکی تاکا باعث به گند کشیدن فوتبال میشه... خدایی چند سال بود همچین بازی قشنگی (سوای نتیجه) ندیده بودیم... حالا بعضی ها هی میگفتن فوتبال فردا (sm120)
نُچ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]