آلبوم ماهی ها عاشق می شوند دریافت شد با تشکر از امین عزیز(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم ماهی ها عاشق می شوند دریافت شد با تشکر از امین عزیز(sm10)
دوستان لطفا لینک آلبوم ها رو بفرستن با تشکر (sm10) ستاد ساماندهی خرید گروهی آلبوم ها (sm30)
آلبوم در میان ابرها هم دریافت شد با تشکر از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm10)
آلبوم نجوا از حجت گرامی دریافت شد.(sm10)
سلام دوستان و محمد عزیز. اگه آلبومی مونده منم میخام مشارکت کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hassan180 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن جان آلبوم تردید مونده ولی می خوام عوضش کنم صبر کن بهت می گم چکار کنی (sm10)
کاش محمد رو آلبومها یکم بیشتر فکر میکردی ، ولی در کل دمت گرم
واسه اسفند یه مجموعه توپ در نظر بگیر
فدات (sm127)
اقا مجموعه منطقی نیستن واسه اینه تعداد مشارکت ثابته...حتما باید همه کارا علی صمدزاده باشه؟یا نشر ماه ریز
میدونم محدودیت وپارامتر زیاده ولی مثلا بداهه نوازی تار دولتشاهی نمیگم زیبا نیست(در استادی داریوش دولتشاهی شکی نیست) ولی در اولویت هم اصولا نباید باشه همین طور بداهه نوازی عود..همین طور کارهای کلاسیک ایرانی که بیشتر کارای تجربی تا شاخص (sm10)البته نظر من شخصی و سلیقه ای دوستان موفق باشن(sm93)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fanom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم موافق این بحثم ، ولی واقعیتو قبول کنیم ، محمد به تنهایی داره این تاپیک به این خوبی رو میگردونه ، و ما فقط یه جزو کوچیکی هستیم کنارش، باید ما هم یه پیشنهادهایی بدیم تا به نظر همه نزدیک شه
محمد جان دلخور نشو ، این کم کاری ما هستش دوست خوبم
ممنون دوست گرامی(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fanom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]