یعنی اونو ندیده باشم اینو ببینم مشکل نداره ؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی اونو ندیده باشم اینو ببینم مشکل نداره ؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این لینکی که حسام داده با این زیرنویس کــــــاملا هماهنگ ـه... میتونی از نو دانلود کنی (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخوام 3.4 گیگ دانلود کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدم به رفیقم هماهنگش کنه برام
مشکل اینجاس که فیلمو نداره
باید براش بزنم دانلود کنه اول (sm120)
هرموقع تو حاضر شدی 1گیگ دانلود کنی و درست و حسابی تماشا کنی دوستتم حاضر میشه 3.4گیگ دانلود کنه واسه تو هماهنگ کنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که دانلود میکنه چون میخوادشنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و اون معمولا همون نسخه رو میگیریم
الان مشکل اون نیست منم چون حال ندارم فیلمو براش بزنم (sm2)
زیرنویس هماهنگ Filth (I)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزنی؟ یه لینک میخوای بهش بدیا (sm70)نقل قول:
شــــــــــــــــــت (sm30)
حســـــــــــــام؟ (sm2) این نسخه Dredd که گذاشتی 3بعدیه (sm120) تصویر 2تاییه
احمد بنده خدا گفت واسه من 1.2گیگ ها (sm120)
حرکت از نو (sm59)
با این وجود این زیرنویس با این نسخه هماهنگه اگه کسی میخواد Dredd (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا اکانتش دست منهنقل قول:
باید براش لیچ کنم (sm59)