-
محمدعلی بهمنی، رئیس شورای شعر و ترانه دفتر موسیقی، در گفتوگو با «ایرناپلاس» با بیان اینکه قطعات آلبوم «ابراهیم» حدود 6 ماه در انتظار گرفتن مجوز بوده است، گفت: بهتازگی از رسانهها شنیدم که سه قطعه آن مجوز گرفته است. این قطعات پیش از این مشکل داشتند که ظاهراً با آقای ترابی، مدیرکل موسیقی صحبت و برای مجوز آن موافقت شده است.بهمنی در پاسخ به این پرسش که مشکل ترانههای آلبوم «ابراهیم» چیست؟ گفت: چند واژه در این ترانهها مشکل عریانی دارد، مانند «آغوش» که ممنوع است. از این کلمات در این ترانهها وجود داشت، اما تا جایی که بهخاطر دارم، کلمات سیاسی نبوده است.بهمنی با اعلام این که اعطای مجوز این آلبوم از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد کار خوبی نبوده است، عنوان کرد: گاهی اوقات کلام چیزی خلاف واجبش نیست، اما شورا در هرصورت آلبوم «ابراهیم» را رد کرده است. چون عدم حضور آن کلمات در شعر، از قوانین است. اما به دلیل اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد این مجوز را صادر کرد، دیگر شورا مسئولیتی در قبال این اتفاق ندارد.
-
زمان انتشار : هفته اول شهریور
-
مدیر اجرایی این آلبوم دقایقی پیش از مجوز گرفتن آلبوم «ابراهیم» در گفتوگو با خبرنگار سایت «موسیقی ما» خبر داد و اعلام کرد که تاریخ انتشار این آلبوم به زودی در اختیار رسانهها و دوستداران این خواننده قرار خواهد گرفت.
هادی حسینی (تهیهکننده آلبوم «ابراهیم») نیز در گفتوگو با «موسیقی ما» از جلسهای برای تعیین نوع انتشار این آلبوم خبر داد و اینکه جزئیات انتشار این اثر که به گونهای جدید خواهد بود، در حال تدوین و تصمیمگیری است.
-
تو مملکتی زندگی میکنیم که جنسیت معشوقت تو ترانه نباید مشخص شه .
-
مندلی بهمنی رو یغما خوب ضایعش میکنه مرتیکه پوفیوز
-
یه چی بگم نمیدونم بخندیم یا گریه کنیم
تو سطح شهر مشهد که ما زندگی میکنیم یه دونه سگ نیست حتی یه دونه حالا چرا چون یه قای به نام حاج کریم مسروری کل سگ های خیابانی مشهد رو زنده گیری میکرده و اونا رو تبدیل به سوسیس میکرده فقط مسئولا در یک نقطه 2000 کیلو گوشت سگ پیدا کردند
نمیدونم به حال سگ ها گریه کنم یا به حال زن و بچه مردم که گوشت سگ مصرف میکردن
کارخونه سوسیسشم تقریبا نزدیک خونه ماست
-
بهمنی که میگه کلمه آغوش کلمه ممنوعه هست این اهنگو چی میگه ؟
آغوش
اثری از: چارتار
آلبوم: دریا کجاست
چه کنم که به گوش من
نرسیده صدای تو؟
من و خلوتِ عاشقم
من و باده فدای تو
از من از عاشقت عزم رفتن نکن
تو که سینهی لب به لب از ترانه داری
تو که در دل یخ زدن شعله می گذاری
تو که قلبِ حقیقتی در تنت می تپد
تو که عطرِ طراوتی عاشقانه داری
آغوشِ بی پناه مان
تو بگو چه می شود
به هوای آشیانِمان
به جز آهِ من چه می رود
تو که در دل یخ زدن شعله می گذاری
تو که قلبِ حقیقتی در تنت می تپد
تو که عطرِ طراوتی عاشقانه داری
کلمات سینه و لب و آغوش
این اهنگ پس مصداق بارز خانه فحشا هست (sm51)
-
-
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چی میگه ؟ یعنی دو اهنگ مجوز نگرفته ؟!!
-
مطمئن نیستم اون 2 قطعه هم مجوز گرفته باشه یا نه وای به حالت موزن ..