من میگم تگه میخوندم واسه خاطر دلت بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو میگی طلوع من باش خیلی زوده واسه بدرود
نمایش نسخه قابل چاپ
من میگم تگه میخوندم واسه خاطر دلت بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو میگی طلوع من باش خیلی زوده واسه بدرود
اومدم فقط به خاطر تو دوست خوبم(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
خب پس من دیگه برمنقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبتون خوش(sm10)
فدات (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا میری ، شما هم باشیننقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون شما که لطفی نداره(sm10)
بودی حالا... (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامت... (sm172)
دوش چه خورده ای دلا... راست بگو نهان مکن... چون خموشان بی گنه... روی بر آسمان مکن...نقل قول:
نبندم دل به کس زانکه دلداری نمیبینمنقل قول:
ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیم... امید ز هر کس که بریدیم بریدیم...نقل قول:
من در این گوشه که از دنیا بیرون استنقل قول:
آسمانی به سرم نیست
از بهاران خبرم نیست