(sm10)(sm134)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)(sm134)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خیلی خوشم اومد... این سالها کمتر پیش میاد فیلمی ببینی که کلیاتش تکراری باشه ولی انقدر خوش ساخت باشه که راضی بشی (sm132)نقل قول:
عصر جومه ای یاد ما کردی (sm59)خوبـــــــــــــــی؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان عزیز
درخواست فیلم انیمیشن Rocks in my pockets 2014
سپاسگزارم (sm10)
درخواست فیلم انیمیشن Jack and the Cuckoo Clock Heart 2013
(sm10)
درخواست فیلم mr turner
ممنون میشم اگر کیفیت فیلم ها خوب باشند مثلا همین به صورت کیفین dvd در سایت هست ولی حداقل 720p اگه بشه ممنون میشم .
بسیار بسیار سپاسگزارم(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط shogai [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
تنهای کیفیتی که از این فیلم ریلیز شده همین dvd هستش...نقل قول:
نوشته اصلی توسط shogai [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولی رو هم من پیدا نکردم باس صبر کنی تا استاد حسام تشریف بیارن (sm127)
رضــــــــــا (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
تا ساعت 24 روز 23ـم وقت دارم... ینی فرداشب (sm59)
خیلی ممنون بابت فیلم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما صبر میکنم انشاالله پیدا کنن
4upld.com/2Sgdvنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلدن گلاب دل کن (sm120)
(sm120) مرســـــــــــی (sm174)نقل قول:
خواهش (sm10)نقل قول:
mr turnerهمون دی وی دی دانلود کن 720 نداره... اگه میخوای لینک بدم
اونو دانلود کردم کارتون دومی رو هم همینطور (sm118)...فقط مونده rocks in my pocket (sm87)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
taken 3 (sm74)
گفتم این ادامه خواهد داشت (sm74)
نمرش که مالی نیست (sm25)نقل قول:
6.6...نقل قول:
تیکن 2 که نمره ـش 6.3 بود ولی بازم به من خیلی چسبید... اینم حتما خوب خواهد بود اما میترسم تکراری بشه... همچین فیلمایی میوفتن رو تکرار که قسمتای بعدیشون شکست میخوره...
سلما بعد از 3 هفته 13 میلیون؟ بعد هفته پیش 11 میلیون؟ ینی تو 2هفته اول اکرانش فقط 2میلیون فروخته؟ (sm138)
آره موافقمنقل قول:
کلا فیلمای اکشن لیام میچسبه (sm120)
اما نمره منتقدای این یکی 29 بود :|
تاکن
تیکن بازیه (sm70)
کلا من از این آقا خوشم میاد... ولی یادم نمیاد از کدوم فیلم این علاقه شکل گرفت (sm120)نقل قول:
پس مطمئن باش افتاده رو تکرار که همچین نمره کمی از منتقدا گرفته (sm25)
بله (sm138) من دیگه حرفی ندارم (sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ᗩᗷᗷᗩᔕ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی زبان انگلیسیتو تقویت کن واسه خودت خوبه (sm25)
(sm98)
من فکر کنم از تیکن 1 یا unknown بود . صداش عااااالیهنقل قول:
walk amonge tombstone رو ببین خوب بود(sm19)
این یارو هابیت کیفیت درست و حسابیش نیومده؟(sm98)
اگه The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014) منظورته فکر کنم dvdsc اش اومده فقطنقل قول:
نوشته اصلی توسط -AMIR- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی از عزیزان...اگه بود لطف کنین بزارید(اگه ممکنه کیفیت خوبش)
آره از صداهای مورد علاقه ـمِ... یکی از تاپ ترین صداها: راسل کرو (sm178)نقل قول:
چشم حتما (sm134)همین الان پلی میشه (sm59)
بریم سر ضبی ببینیم چقدرشُ میبینم تا خوابم ببره باز (sm120)
gone girl
bitter moon 1992
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط 006 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلوری 720
نوشته اصلی توسط 4672897 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلوری 720
(sm77)
اسنایپر از گور برخاست پس از 4هفته؟ (sm77)
سه هفته اولو تو ایران نمایش دادن احتمالا (sm120)نقل قول:
ولی باسن فروش هفته رو پاره کرده ها (sm120)نقل قول:
حواست به تیکن هست؟ یا به قول فرمایش اون دوستمون تاکن (sm120) اومده 4... هفته دیگه میاد 9 حالا ببین (sm25)
باسن فروش کدومشونه ؟ (sm120)نقل قول:
تنها سه گانه ای که دیدم سومیش نه تنها افت نکرده بلکه بهترم شد بورن بود (sm19)
107 میلیون توی هفته گذشته (sm120)نقل قول:
بتمن نولان هم 3ـش از 1ـش بهتر بود ولی از 2ـش نه (sm120) جوکر یه چیز دیگه بود بیشرف (sm127)(sm59)