(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کی گرفتی ؟ . کدوم شهری ؟نقل قول:
مخابراتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخابرات کدوم شهر ؟نقل قول:
(sm70)نسل جدید ارتباطاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیرجندنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب این که وگفتی یعنی چه ؟نقل قول:
من اینترنت نامحدود وایرلس دارم ، بعد از شرکت اس دادن که 10 تومن واسه هزینه 2G اضافه دانلود تیرماه باید واریز کنی (sm55)
سلام دوستان
من تا امشب مخالفه اين شعاره ((نه غزه ن لبنان جانم فداي ايران)) بودم
و خشمگينو نارحت بودم كه يه سري زنو بچه دارن اونوره دنيا كشته ميشن
و دنيا سكوت كرده
امـــــــا ....
اما امشب حرفي شنيدم كه فقط سرمو اندختم پايين و افسوس خوردم...
افسوس به خاطره اين كه ما براي نگه داشتن حريم مرزي و تثبيت جايگاهمون بايد تن به هر ذلتي بديم
امشب از يكي از اشنايانم كه در دستگاه دولتي هستو يكي از مسوولين جمع اوري و صادر كننده كمك كه از دارو گرفته تا غيره شنيدم كه
ما يني ايران براي كمك به هم نوعمان و براي ياري كردن برادر دينيمان كمك رو ميفرستيم با هر سختي... و هر خطري رو به جون ميخريم
اما اين انسانهاي برادر نما كمك ها رو بر ميگردونن و ميگن ما از ((اتش پرست)) و ((زرتشتي)) كمكي نخواهيم گرفت....
خشمو غضبتو بذار كنار و به عمق توهين فكر كن...
من هيچ وقت مخالف كمك به هم نوع نيستم و نخواهم بود
و قلبم ميشكنه واسه كسي كه خونش نا حق ريخته بشه حتي اگر كسي باشه كه ديني غير از دين اسلام رو داشته باشه
هرینه 2 گیگابایت دانلود اضافهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]