هوی لاشی(sm102) در مورد عشقم درست صحبت کن(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هوی لاشی(sm102) در مورد عشقم درست صحبت کن(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زده بودم كلمبيا عوضش كردم رو حرف تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخدا مربیشون نمیفهمه توپ به پای یحیی اصن نخورد تا این لحظه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه همچنسگرا بودم عاشق بویان میشدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه موقعیتی رو گوتیرز رید توش
کاش همکلاسیم بود هر روز تو دستشوییا و پشت نمازخونه میبردمش(sm2)نقل قول:
ژاپن هم زورکی بردن (sm70)نقل قول:
تونی کروس بیاد بالاخره یه بچه خوشگل تو تیممون میبینیم(sm70)
يايا و دروگبا و نه چوب خشك به من بدهيد تيم راقهرمان ميكنم (sm2)نقل قول:
زن فابرگاس (sm51)جان تري (sm2)نقل قول: