موافقم (sm120)پول از تو تحلیل بازیا از من (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
موافقم (sm120)پول از تو تحلیل بازیا از من (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن به جای اینکه شبکه رئال راه بندازیم، شبکه آنتی غارسا راه میندازیم، کار و کسبمون سکه میشه (sm59)
هر هفته یه قاتل رو میاریم صورتشو شطرنجی میکنیم میگیم تو صحبتاش بگه همه ی این اتفاقا از روزی واسم شروع شد که بارسایی شدم (sm59)نقل قول:
مجری: جاودانی... گزارشگر: تو(sm120).... مسئول اخبار و تبلیغات ضدغارسایی: دهن لق (sm120)... کارشناس و تحلیل گر: آقای سیدصالحی (sm120)... مدیر: من(sm120)... وثوق هم نخودی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرممون هم میذاریم یه شکلک که داره روی آرم غارسا میرینه (sm59)
کی داره بازی رو میبینه؟ (sm25)
رونالدو پنالتی هم خراب کرده (sm25)
(sm81)
(sm2)نقل قول: