برای گفتن من شعر هم به گل مانده
نمایش نسخه قابل چاپ
برای گفتن من شعر هم به گل مانده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm10)
- (sm50)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجای نیستی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الپاچینوهم که میبینم اومده (sm176)
یه مدت نت نداشتم ... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یه ماهی هست وصلش کردم اما راستش حوصله نشستن پای سیستم رو نداشتم بیشتر با گوشی بودم اینستا ...تلگرام .... (sm50)
بچه کجا بودی؟
(sm41)
میکونومت تو بازداشتگاه (sm2)
نقل قول:
- (sm77)
چرا؟
واسه اینکه گردنم کلفته (sm2)نقل قول: