[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپیده داری پیر میشی (sm74) اخلاقت مث پیرزنا شده (sm120)
[QUOTE=TO FAN;325345]خوب میشی ایشالا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی راس میگی دیگه چقد زر میزنی همین اینجا هم تو لاین فک میزنی یه شب یادم رفت صدا لاین رو قطع کنم تا صب فشت دادم (sm2)
کی میخوای پ شوهر کنی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=3fide;325349]از خوب شدن گذشته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست میگه سجی چقدر غر میزنی
قبلنا مهربون تر بودیا(sm2)
بدبخت مسعود چی میکشه از دستت(sm2)
[QUOTE=Sajjad_MCH;325351]ولی راس میگی دیگه چقد زر میزنی همین اینجا هم تو لاین فک میزنی یه شب یادم رفت صدا لاین رو قطع کنم تا صب فشت دادم (sm2)[/QUOTE]
چرا نقل نمییگری نکبد (sm2)
به جون تو فقط تا 3 شب بیداریم(sm2)
هر وقت یه پسر امریکایی خوب پیدا کردم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت یه پسر امریکایی خوب پیدا کردم(sm59)نقل قول: