یعنی میخواستیم دبل کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی میخواستیم دبل کنیم
اینقدر حرص خوردم گردنم درد گرفت کی رم تو فوتبال اقا
لنگت را دو قسمت کن ،
شهیدِ نفت و قشقایی ... (sm50)
ماشالا برو بچ ابادن
ان بانو در غار استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحثو عوض کنیم
اشترم نظرت درباره استنداپ اسی چی بود
کیسه کشا چه رویی دارن به خدا شما فعلا برای نیوفتادن بجنگید بعدا صحبت میکنیم(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیستممون یکی بود ..من ی هافبک دفاعی میزاشتم هامان یا جرار بود (sm2)
اره منم با فاولر و اوون عاشق لیور شدم
اونو 2 دوره ریدن توش(sm2)
و غار همان چشمان توست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم دهن منشا کلنگ.. ی تنه نمود تیمو امروز(sm172)
وکیل اون قرارداد وکالت رو بیار من بکنم تو حلقت من وکیل کیسه کش نمیخوام(sm2)
نزار بگم که تو دیوار اتاقت عکس کینگ فرهاد رو زدی به دیوار ، هر روز جلوش سجده میکنی و مثل بت میپرستیش ... (sm2)
یعنی امشب واردی سیتی رو میکنه ... (sm172)
عکس لخت سینجول منو یاد سکانس های لخت شدن مونیکا بلوچی تو فیلم مالنا میندازه ... (sm176)
همون قدر هنری ... (sm50)
امشب موشک ریاض خورده تو تهران چی میگی تو
فوک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایدش چیه لیگ که نیس اتحادیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) مگه بازی لُنگ لغو نشده بود ؟ (sm120)
صنعت قشقایی آبادان (sm2)
کی کی؟ کونگ فرهاد؟ کو.ن فرهاد کیه دیگه من این بازیکنای عربی که عکس شیوخ عرب رو میزنن رو سینشون رو نمیشناسم(sm2)
از یه جام هم حذف بشن من راضیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جرارد ذخیره میزاستم اسپید 5 بود (sm2) ینی همه چیزاش 5 بود فقط کیک 8 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جرارد رید دلم به حال لیورپول سوخت (sm74)(sm120)
اصلا به من چه ،
این همه چشم های تو ،
قشنگ بود ... (sm50)(sm172)
همچنان بگو ماشالله حافظه (sm120)اگه آلزایمر بگیرم تقصیر توئه ینی همین الان تو وصیت نامه قید میکنم که تقصیر توئه (sm2)
-اگه گفتين بعد از حذف چي ميچسبه؟
+چيييى؟
-قليون دو سيب
+جون جون
(رختكن پرسپوليس ، همين الان)
حفظ لُنگ یه خوبی داشت اونم اینکه شفر حذفی رو میگیره فصل بعد میمونه و اردشیر خان نمیاد استقلالو نجاتش بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا من قلیونی نیستم ولی میخوام بشینم یه شب امتحان کنم یه تنباکو خیلی خیلی لایت معرفی کنید پرتقال خامه قبلا کشیدم جایی بدک نبود ولی تنوع میخوام
واسه همین میزاشتمش دفاعی... قدش 88 یا 87 بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها بد رید(sm2)
این اردشیر که این کیسه کش داره میگه منظورش همون گروهبان قندعلیه?(sm2)
کمالوند میگه یارو فال حافظ میفروخته توی کلمبیا، ما رفتیم خریدیمش(sm2)
آلبالو خالی بکشن ، من همش همینو میکشیدم اون موقع که میکشیدم ، ولی به نظر من برو دنیال مواد دیگه ، با گُل شروع کن ... (sm50)
در مورد سرمربی اسبق و البته تمام شده ی تیم ما درست صحبت کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از پولت ارث هم به من بده چیزی(sm2)نقل قول:
همه تیمای خوب حذف شدن شما موندینو دوتا تیم ته جدولی ی تیم دسته اولی... قهرمانیشم مال خودتون(sm2)نقل قول:
وکیلاینجا جاش نیست ولی اونیم که گفتی تست کردم کلا دود بهم حال نمیده خوشبختانه
واقعا تیمید؟ ناموسا تیمید؟ حسن سیو تونم که رفت(sm2)نقل قول:
مشروب بزن ...
میراث خور (sm2)نقل قول:
من به ایناش کاری ندارم فقط اردشیر خان نیاد یه فصل هم یه فصله (sm2)
پایین شیر میریزی بالا نارگیلنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما وقتی میبازیم گیر نمیدیم به تیم رقیب (sm2) صنعت قشقایی (sm2)نقل قول:
ها خوبه(sm2)نقل قول:
اردشیر خودش مشغول بردن ذوب به دسته اوله(sm2)
اونم همه رقمه دارم و خوردم الان یه نصف شیشه جک دارم خیلی وقته همینطوری مونده حال نمیده بهمنقل قول: