حسین و پیمان بشتابید 80 ساله اوردم براتون ...(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین و پیمان بشتابید 80 ساله اوردم براتون ...(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منت نزاشته ولی ترتیبشون رو دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت عزیز منم اهنگ درد من گوش میکنم لذت میبرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا ولی انگار صداش یه جوری به مغز من مخابره میشه که تحملش سخت میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان من به احسان گفتم از این عکسای پیری هلن بفرسته که فروکش کنه اونم هفته ایی یه بار میخواد مارو نابود کنه حسین هم نیست بیاد بهش گیر بده بگه کذابنقل قول:
تا الان که مونده برام هفته ایی یدونه از اون عکسای جادوگری بفرستی تقویت هم میشه ذهنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این میگن ذهن آماده ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)حسین هم بیاد کاری از دستش برنمیاد ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقویتی چیز دیگس ...(sm2)نقل قول:
همچین چیزی رو بخوری میشی جنیفر دیگه ...........نقل قول:
این ذهن اماده رو خوب اومدی احساننقل قول:
واقعا هوش بالا میخواد که شهرام ثابت کرده خودشو چه تو موزیک چه تو .........
یعنی سریع میری سراغ اصل کاری ...(sm2) جای دیگه ای رو نمیبینی ...(sm2)نقل قول:
برای تو چشم آماده هم هست ...(sm2)نقل قول:
چندان هوش هم نمیخواد تابلو بوده هدف شهرام از نزدیک شدن به خواننده های زن ...(sm2)