تنباکو نارگیل؟ خره بگا نرم رضا این ترکیبا چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تنباکو نارگیل؟ خره بگا نرم رضا این ترکیبا چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم مصرف خوب نداری ... (sm50)
بهانه اومد دستش دیگه سه تا بازیکن سرباز شدن (sm2) اینم اضافه شده به نشت مطبوعاتی بسم الله الرحمن الرحیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طارمی کس کش فقط نشسته پا اینستاگرام ببازیم زرت پست بذاره فدای سرتون
اره جاکش خیرتی توش بوده یه میلیارد دزدیدی گذاشتی جیبت ۴ ماهم استراحت میکنی میای میری جام جهانی
به جای اب پایینش شیر بریز بالا تنباکو نارگیلنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت تست کردی؟نقل قول:
تا جایی که میدونم تنباکو نارگیل سنگینه کله رو میپوکونه ها
بعد تاثیر شیر چیه این وسط
همون بهتر نداشته باشم میشه قضیه همون جکه که یارو فقط تعطیلات میکشیده بعد یهو خورده به عید نوروز(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلسیم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید خوب پک بزنی هیچ ربطی یه سنگینی نداره
من خودم از این تنباکو بزرگا دم عطاری می فروشن میگرم میزنم باشیر خیلی خوبه
کلسیم ملسیومو ول کن من میخوام عطر و بوش خوب باشه صفا بده نه سرگیجه و گلو درد بگیرم
کلا استقلال شانس داره یعنی چی بازی دیروز لغو کردن امروز لغو نکنن هر چی لیگ یک با استقلال افتاده همینجوری میره بالا الکی الکی آخه تا کی شانش
کیرم تو قوتبال عجب گردن دردی گرفتم ماله اعصابمه حال ندارم برم دکتر بزنگ ۱۱۵ بیاد(sm2)
یه تنباکو دوسیب بگیر و به جای آب تو شیشه آب آلبالو بریز ، روحت به پرواز درمیاد ...
اعصابموخورد کرد چقدر گادوین خراب کرد (sm89)
اوه اوه ۲ سیبو که نگو قبلا کشیدم بگا رفتم بابا چرا نمیفهمید من بدنم حسسسساسه من سیستمم خیلی سنستیوه(sm59)
میلاد اون متنو فرستادم خوندی باحال بود(sm59)
(sm2)تو پایین اب معدنی بریز بالا هم ذغال خالی بذار
یه چیز عجیب تو فیلم خانه دختر همه گوشیا از این دکمه اس اصن گوشی هوشمند نداشتن !
Good Idea(sm2)نقل قول:
اره بابا فیلمش قدیمیه اخه کی دیگه سواره این سانتافه ها قدیمیا میشه
میدونی رضا مشکلم اینه که تنباکو ایرانی بهم نمیسازه باید خارجی پیدا کنم
خارجی منظورم این عربی مربیا نیستا
مارکای دیگه
سال 93 تولید شده قدیمیه ؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ناز بشینقل قول:
بیا سماق بمک
(sm88) الی
(sm106)
علی ببین این اسی چی میگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث خب ادم باید چیزه خوب بکشهنقل قول:
یه بار اومدیم واسه رفیقمون اسنپ بگیریما
مرتیکه جاکش بهش زنگ زدم کجایی میگه شما خودت کجای مقصدت کجا میگم فلانجام مقصدمم فرودگاه میگه اونجا نمیصرفه برم مسافر برای برگشت نیست گفتم گه خوردی قبول کردی اخه مرتیکه دهاتی کسخل تو که بلد نیستی با اپ کار کنی غلط میکنی میای اسنپی میشی وقت مردمو میگیری
از اون ور رفتم تپسی گرفتم ده دقیقه میبینم یارو داره همه جا میچرخه اصلا نزدیک خونه نمیشه هرچی زنگ میزنم ریجکت میکنه بعد با خونه زنگ زدم تلفنو وصل میکنه زر نمیزنه بعد که گفتم الو فلانیم میگه بله بله میام دوباره نیومد با خونه دوباره زنگ زدم خونه هم ریجکت میکنه
عجب کس کشایی پیدا میشن ادمو دل زده میکنن از هرچی اپ و مپه
اخرشم اژانس گرفتم براش به اژانسی میگم اقا هم چمدون داریم هم ماشین خوب میخوام بفرستی هم راننده خوب پراید نفرستیا برداشته روا فرستاده راننده ۹۰ سالشه
ادم چی بگه از این مملکت کی ری
حالا اینکه تاکسیه ولی سیستم مملکت دقیقا همینه فقط در ابعاد بزرگتر
کصخلو نیگا(sm2)یعنی دغدغه های اینو نیگا کن(sm2)
آیت الله محمدی گلپایگانی : تنها گروهی که از خدا میترسند و حساب میبرند علما هستند. (sm196)
اخرش چی شد؟ فرستادی فرودگاه یا نه؟
به یارو میگفتی بیاد زیر پنجره..از بالا میشاشیدی روش(sm2)
(sm2)