سینجول برو ثبت نام کن دیگه وقتشه به همه نشون بدی که کی هستی و چی میخوای
نمایش نسخه قابل چاپ
سینجول برو ثبت نام کن دیگه وقتشه به همه نشون بدی که کی هستی و چی میخوای
همیشه یه 10 تا بگیر لازم میشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا 500 تومنه . از سیدی فروشی هم بگیری همون 500 تومنه . مارکت هم فک کنم 1000 باشه نمیدونم شایدم 700
(sm120)پک خوبه 50 تایی 20 تومن
از وقتی هارد گرفتم فقط یه بار دی وی دی گرفتم اونم واسه ویندوز بود، استفاده دیگه ای ندارم از دی وی دی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکار کنم 50 تا دی وی دیو آخه، سالی دو تا ویندوز هم که رایت بزنم 25 سال طول میکشه تموم شه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)من میگیرم فیلم و سریال توش میریزم تا الان یه چن هزارتایی (فیلم) رایت کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)زیباترین سیستم جهان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب هارد اکسترنال بگیر، اینجوری خرجش کمتره که...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم ماندگاری دی وی دی بدرد نمیخوره... الان دی وی دی هایی که 4-5 سال پیش روشون فیلم و سریال زده بودم اکثرشون رطوبت گرفتن خراب شدن... (sm25)
(sm132)هارد گرونه بعدشم من چن ماهی یه بار پک میگیرم که اگر بخوای پولشو سر به سر با هارد کنی چن سال طول میکشه (sm2)نقل قول:
من که هیچوقت بر نمیگردم دوباره ببینم همینجوری رایت میکنم حیف نشه (sm2)
چجوری میزنی تو.قاطی یا نه مثل من اینجوری مثلانقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبختی دیدیوی خام 5 دیگه دارم هاردم تا خرخره پره.سیستمم همیشه ریده.
موندگاره دیگه تا اخر؟ فقط خش نیوفته ؟