دوس دختر و مادر دوس دختر واران(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوس دختر و مادر دوس دختر واران(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوس دختر کاسمیرو(sm128)
یه زمانی تیم ابهت داشت الان یه مشت مو قشنگ ریختن تو تیممون یه سیاه نداریم (sm70)ممد دیارا ادم میدیدش زرد میکرد (sm70)فک کنم دلپیرو بود گفته بود ادم به هیرو میرسه ترجیح میده برگرده عقب (sm70)البته الان پیکه و راموس هم این ویژگی ها رو دارن ولی به شدت به سیاه کلفت و گولاخ میخوایم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد حرف فرگوسن در مورد زیزو افتادم (sm50)نقل قول:
پوگبا(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ماکلله داشتیم کل تیما ازش میترسیدن(sm74) ژاوی هنوز میگه وقتی میومد سمت میریدم به خودم(sm59)
همین اواتارم کاپیتان خیلی خوشگل بوده شاهزاده اروپا(sm19)
چه سوتی ای دادم خواستم بگم په په گفتم پیکه (sm70)
ها (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوزه : اگر يازده ازپيليكوىتا داشتم قهرمان ميشدم (sm14)
منم یازده بوسکتس داشتم تیم رو قهرمان میکردم (sm70)نقل قول:
شما رو چه به فوتبال یره ها (sm14)(sm14)