منم همیشگی رو بیشتر گوشش میدم. به نظرم تو دل برو تره!(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم همیشگی رو بیشتر گوشش میدم. به نظرم تو دل برو تره!(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه قبل و بعد از انتشار آلبوم هنرمندهای مهم این بحث های جنجالی هست
و عده ای مخالف و موافق با هم بحث میکنن و در این میون مسائل حاشیه ای هم پیش میاد ... مثلا در آلبوم جان جوانی ابی یه سری مگفتن چرا به جای تنظیمای خود علیرضاافکاری به جاش منوچهر چشم آذر تنظیم کرده و کاراش ضعیف در اومده و یه سری میگفتن اون استاده و نباید بهش توهین کنید و بهترم شد ... یه سری به غرور ابی و اختلافاتش با آهنگسازا اشاره کرده بودن و یا به متن روی کاور آلبومش ..... یا جنجالی که تو آلبوم اخیر داریوش پیش اومد و اختلافاتی که به مردم کشیده شد و توهین های ناآگاهانه به تمامی عوامل و نهایتا بدون میکس و مستر پخش شدن آلبوم و....یا آلبوم اخیر چاووشی که یک سری سبک آهنگای شهرزاد و آکوستیک بودنشو دوست داشتن و یک سری دوس داشتن آهنگاش راک باشه یا اشعارش مولانا باشه یا حسین صفا .....
همیشه آدمای مهم بدون حاشیه نمیمونن و این موضوعات پیش میاد ... من خودم از طرفدارای قدیمی شادمهرم و اینو میتونین تو نظرات قبلیم ببینین و حتی گفتم نقدهای فنی نکنین و نقدهاتون حسی و سلیقه ای باشه چون شادمهر خودش فنیه .... در مورد سلیقه خودم بگم که همین امروز داشتم آهنگ انتخاب رو گوش میکردم و برام تازگی داشت و انگار تازه ساخته شده بود و بازم احساساتمو قلقلک میداد اما همین آهنگ همیشگی که خیلی ام قشنگه و دوستشم داشتم بعد از چند بار شنیدن همون حس اول رو نداشت و هر بار گوش میکردم به غیر از صدا و نحوه خوندن شادمهر که جذبم میکرد چیزی نداشت که بتونه منو وادار کنه یه بار دیگه گوش کنم و به مرور خسته کننده به نظر میومد و یکی از دلایلی که شادمهر رو همین شادمهر الانی که پرطرفداره کرده همین موزیسین بودن و آهنگسازیهاشم بوده اما خیلی از شنونده های عادی نمیدونن که آهنگهای تقدیر و عادت و انتخاب و غیره رو.... کی ساخته و فقط گوش میکنن و خود آهنگ و صدا جذبشون کرده و حتی فرید زولاند و صادق نوجوکی و واروژان و .... نمیشناسن و فقط داریوش و هایده و گوگوش و معین و..... غیره رو میشناسن و ..... دیگه ما خیلی تخصصی به قضیه نگاه میکنیم ...من و شما شادمهر رو به عنوان موزیسین میخوایم اما شنونده های عادی شادمهرو به عنوان خواننده میخوان همونطور که داریوش و ابی و معین رو به عنوان خواننده میخوان و حتی نمیدونن آهنگ پریچه معین و کی ساخته و فقط میدونن که کی خونده .... موزیسینها مثل کارگردانها و نویسنده ها مظلوم واقع میشن و این خواننده ها و بازیگران که تو صحنه ان و مطرح میشن
و بهتره خودمونو حرص ندیم و به شادمهر فرصت بدیم به خودش برگرده و همونطور که هنوز به حس خوانندگی و تحریراش امیدواره به آهنگ و تنظیماشم امیدوار باشه و فکر نکنه دیگه توانایی ساتن موزیک رو نداره و خودشو به دیگران واگذار کنه و باید بهش اعتماد به نفس بدیم و بدونه که ما اونو به خاطر آهنگایی که میسازه دوست داریم و حتی اگه خودشم آهنگاشو نخونه و به دیگر خواننده ها واگذار کنه دنبال میکنیم که چه اثری رو برای کی ساخته ... شادمهرم قرار نیست با این آلبوم تموم شه و طرفدارای عادیش تا الان راضی بودن و شاید بیشترم شده باشن اما تو تک آهنگها و آلبومهای بعدی ان شالله جبران میکنه و مارو به خاطراتمون میبره و من هنوز بهش امیدوارم
دمو جدید واسه کدوم آهنگ هست؟
بعد از بارها گوش دادن اهنگ :
آهنگ همیشگی فوق العاده دلنشین تر از تجربه کن هست و هر چی بیشتر گوش میکنم بیشتر لدت می برم..
این دو تا کار واقعا زیبا بود ولی اینا طرفدارای اصیل شادمهر و راضی نمیکنه
کسایی که با خود شادمهر روی به موسیقی حرفه ای اوردن و موسیقی رو فهمیدن
اتفاقا از نظر من ملودی ها و لحن و تحریر های شادمهر بی نظیر بوده و قطعا بسیار خوبه
اما مشکل تو تنظیمه ،ما اهنگ رو میشنویم دوستم داریم ولی موسیقیش ادمو تکون نمیده
نمیگیره و دقیقا این همون چیزیه که ازش شکایت داریم
شما برین تراک تردید تو البوم ادم و حوا رو گوش بدین بعد از این همه سال به وجد میاره هنوز ادمو
اون قدرته خلاقیته بود که شادمهرو از همه متمایز کرده بود
کسی که همچین استعدادی داره واقعا حیفه که بروزش نده
هر چند که باید به شادمهرم حق داد چون درگیر خانواده شده و شاید وقتشو نداره
وشاید دلیل دیگش بی انگیزگی باشه
چون کسی نتونسته تو موسیقی ما شادمهرو به چالش بکشه و همین باعث میشه شادمهر دیگه زیاد وقت نذاره چون هر کاری میده هیت میشه
من بعد از البوم طرفدار فقط تو گمت کردم اون شادمهر همیشگی رو حس کردم
و یه چیزه دیگه اینکه شادمهره همیشه یه سورپرایزی داره
۳تراک تو البوم کار خودشه و هیچ دمویی ازش منتشر نشده
اگه همونی باشه که ما انتظار داریم شاید بهترین البوم شادمهر همین باشه
چون اکثر کارها تو یک سطحن
شبیه حسی که ادم شب عید داره با اینکه غم تو دلشه ولی باید سال تحویل قیافش خندون باشه عزیزان منتقد و پیش داور هم لطف کنن به احترامه شادمهر و هنرش با یه حس خوب به استقبال این البوم بریم این جو منفی از بین بره تا با انرژی و طبق روال سابق به سمت البوم پیش بریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کدوم اهنگشه گذاشته تو اینستا
غرورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فکر کنم آهنگ تنهاییام باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tiktak20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی ک تو ویدئو همیشگی برام جالب بود حجب و حیا شادمهره. کاملا مشخصه اصلا خجالت میکشه دست ب دختره بزنه..مثل خواننده های دیگه نیست ک همش با مدل ویدئو ور بره(sm120)
ببین آقا مهران ( اگه اسمتو درست گفته باشم )نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول اینکه همون جمله همیشگی : بنده هیچ ادعایی ندارم و شادمهر برای من اسطورس ( بارها گفتم )
دوم اینکه : هدف من از اون حرفا این بود که بابا جان من به اندازه خودم موسیقی رو میفهمم ، اونوقت نمیتونم بیام در مورد آهنگ شادمهر نظر بدم حتی ؟؟!؟!؟ حتماً باید به به چه چه باشه ؟!
سوم : من شادمهر رو مسخره نکردم فقط و فقط شوخی بود و مخاطبش هم استاتید الکرام هاشمی زمانی پویان و لمپن بزرگ فرشباف بودن !!!
چهارم : اقتضای سن دلیل بر این نمیشه نظرمو در مورد شادمهر نگم ! من بازم میگم آلبوم رو گوش دادم ( حالا هر کی هر چی میخواد بگه )
پنجم : من حالا که پیر شدم گیتار نمیزنم (sm120) من سال 81 مدرک ارشاد گرفتم و یه سالی تدریس کردم حتی خونه های مردم و بعدشم رفتم سربازی و به تاریخ پیوست ( اسناد موجوده )
ششم : من آشنای وحید پویان نیستم ولی آهنگ غرور به نظرم خوبه (sm70) همیشگی هم قبل آلبوم اومد (sm59)
هفتم : اون قسمت دوم نظرت رو یه بار دیگه بخون (sm70) شما از یه طرف میگی ما جای شادمهر نیستم ، از یه طرف شادمهر اشباع شده و باید استراحت کنه ... بعدش بلافاصله میگی نباید خسته و دلسردش کنیم و هر جور راغبه کار کنه !! بعدش دوباره شادمهر غیبش بزنه آخرش هم به تصمیم فرشباف احترام بزاریم !!! تکلیف ما رو مشخص کن بابا جان سرگیجه گرفتیم (sm120)
هشتم : (sm176)
(sm118)عالیهههه آلبوم به به آقا به به چه شودنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خیلی منتظرم (sm164)
قطعاً شادمهر میترکونه (sm185)
بیا یه بوس بده بابا انتها جان (sm23)
خوبه اینطوری ؟ (sm120)
شادمهر چه موسیقی عجیبی گذاشت تو اینستاگرام فضایی گوتیک داره با یه Soundscape مرموز ... شاهکاره... همین یه اثر تو آلبوم باشه من راضیم ...
(sm70)گلیم باف رو خیلی خوب و بجا اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوزه گر داره از کوزه شکسته آب میخوره(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
!!! مثلا چه کسایی!!!(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از لحظه ای که این آهنگ را شنیدم در همینجا گفتم که احتمالا باید مشکل مالی وسط باشه...نمیدونم واقعا به این گلیم باف چی باید بگم(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط نگران خوده شادمهرم...شخص خودش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران از اینکه بعد از پخش آلبوم اون بازخورد مد نظرش را از هواداراش نگیره و خدایی نکرده افسرده بشه.
شادمهر برای من فقط شادمهر نیست...آبروی موزیک پاپ کشورمه.
موافقم(sm10)نقل قول:
خدا کنه اینطور باشه(sm127)نقل قول:
معیارت برای 80% را قبول ندارم...همینجا باهات شرط میبندم کهنقل قول:
اگر روند کل آلبوم همین آهنگهایی باشه که شنیدیم نهایتا تا 20 روز بعد از پخش بره تو آرشیو و هرگز مثل آلبوم طرفدار نشه که تا همین الان هم داریم آهنگاشو همه جا میشنویم.
البته اگه تا اون موقع کسانی مثل بنده سکته نکرده باشن(sm111)نقل قول:
از دو حالت خارج نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1.یا به خودش میاد
2.یا به خودش میاریمش
ببین یعنی بعد شنیدن این چند آهنگ دلم میخواد دست و پای شادمهرو ببندم و واسش تا 4 روز با صدای بلند از این آهنگای خواننده های دسته چندمی پخش کنم.(sm142)نقل قول:
به شدت با نگرشت مخالفم...ما باید شادمهر را وادارش کنیم تا برامون کار قوی بسازی...یه مثال واست میزنم. وقتی یه بچه 4-5 ماهه گریه میکنه اطرافیانش متوجه میشن که مثلا گرسنشه یا جاشو خیس کرده...حالا اگه بچه اصلا گریه نکنه به نظرت کسی حتی مادرش هم بهش توجه میکنه!!!؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمانی که ما انتقاد نکنیم شادمهر عزیز فکر میکنه سطح شعور و گوش موسیقایی ما در حد همین کارهاست و دیگه به خودش زحمت نمیده که بره دنبال کارای قوی.
زمانی شادمهر برای ما کار قوی میسازه که ما ازش بخواهیم و این اراجیفات پخش شده را در حد شادمهر ندونیم.
شادمهر خییییلیییی بزرگ تر از این حرفا و از این آقایون به اصطلاح گلیم بافه.
پس یا شادمهر به خودش میاد و یا اینکه ما به خودش میاریمش.
در غیر این صورت خواننده محبوبمون چنان دچار افسرگی میشه که اون موقع انجام هر اتفاق بدی بعید نیست.
در ضمن این را هم باید بگم که
شادمهر برای من فقط شادمهر نیست...آبروی موزیک پاپ کشورمه.
هرگز آبروی موسیقی کشورم را نمیزارم که بازیچه چند افراد حسود و نالایقی بشه که دارن خودشونو مثل زالو به شادمهر میچسبونن و برای بالارفتن شونه های شادمهر را هدف قرار دادن.
ما فقط کار قوی از این عجوبه انتظار داریم ولاغیر... .
سلام دوستان عزیز.یعنی آلبوم ایران پخش میشه؟ از کجا باید تهیه کرد؟ ممنون بابت آلبوم ها. کسی لینکی از تک آهنگ های شادمهر باکیفیت عالی داره ؟ ممنون میشم
امیدوارم حداقل این 3 ترک ساخته خودشو واسه ما ساخته باشه(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
باید کارو کامل گوش داد...بعد نظر قطعی داد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ول کنید این حرفارو...
48 ساعته دیگه؟؟درست میگم؟؟؟ (sm118)(sm118)
اینقدر افسرده و غمگین نباشید بچه ها.. قراره اسطورمون موسیقی رو بترکونه
آماده اید؟ (sm118)(sm118)(sm118)
آماده ایم. (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقته انفجار و ترکیدنه، (sm214)
نگرانم اسطورمون با همکاری جناب گلیم باف(sm39) بجای ترکوندن موسیقی، هوادارایی چون مارو بترکونه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در کل ، همین اندازه که بعد از مدت ها دارم کارهای جدید با صدای شادمهر عزیز میشنوم خودش خیلی خوبه(sm111)
پس این 48 ساعت (که واسه ما طرفدارا به اندازه 48 سال طول میکشه ) را فقط می میخوریم و شادی میکنیم(sm118)(sm118)(sm118)
امیدوارم شادمهر عزیز همه ما منتقدین آثار جدیدش را به شدت قافلگیر کنه(sm127)(sm19)(sm118)
بزن به سلامتی شادمهر و شادمهری ها (sm111)(sm111)(sm118)
وصیت نامه ها رو ضمیمه ی تاپیک کنید خودی و نخودی نداریم ، از این ترکیدن کسی جون سالم بدر نمیبره(sm118)(sm118) (sm120)
پس همه با هم: (sm184)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم اومد با وفایی یادم اومد شادی همدم من(sm185)(sm232)(sm213)
بهار آشنایی یادم اومد شادی همدم من (sm137)
شادی جون غم و چشم انتظاری شادی همدم من (sm7)
بهترینا مونده از تو یادگاری(sm224)شادی همدم من
شادی جون بیا دردت به جون فرشباف(sm164)شادی مهربونم
بیا ای نازنین آروم جونم ،شادی همزبونم(sm109)
به هر شادمهری ای گفتم از عشقت، شادی همدم من(sm160)
به شمعی سوخت تا جانش در آمد شادی همدم من (sm144)
شادی جون شاااادی (sm231)شادی جون مال منی(sm23)
(sm93)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقول دوستمون این دموی اخرین پست شادمهر تو البوم باشه خودش اندازه یه البوم می ارزه
دموی خوبی بود ولی باید کارو کامل شنیدنقل قول:
از طریق یکی از دوستان مطلع شدم که یه آقای کلاهبرداری به دروغ میگه که من البومو شنیدم و دائما در حال تخریب عوامل این آلبوم هست.باید بگم که من از دوستان امیر فرشباف هستم و این نزدیکی بین من و تیم نسل شادمهر و مدیر این تیم سالها هست که اتفاق افتاده و کاملا بر چند و چون کارها و ارتباطی که شادمهر با امیر و تیمش داره باخبرم و میدونم چقدر زحمت و تلاش کشیده شده تا این پروسه شکل بگیره و به هدف خودش برسه.مستر نهایی کارها حدود 3 روز پیش به پایان رسیده و اینکه یه آقایی که من لقبی بهتر از کلاهبردار و دروغگو واسه ایشون نمیدونم میاد میگه من تمام کارها رو شنیدم و غرور از بقیه بهتره و البوم قرار بوده 5 آذر بیاد واقعا خنده داره.چون از همون اولش هم قرار بود البوم همین تاریخ بیاد.و همین تاریخ ست بشه.راجع به اینکه این البوم از اونگ پخش نمیشه هم دلیلش اینه که تمام این ترک ها به صورت تیمی و مستقل ساخته شده و اونگ کاری نکرده و نیازی هم به پخش از اونگ وجود نداره.شادمهر هم با آرمین هاشمی به مشکلی برنخورده و تمام این ها زائیده ی ذهن خراب بعضی از افراد حسود و تنگ نظره.این آلبوم شروع فصلی دوباره برای اوج گرفتن شادمهر بود.من متاسفم واسه دوستانی که میان و تلاش بدون چشمداشت اینهمه عزیز رو نادیده میگیرن.این حسادت و بخل رو پایان بدید و از شایعه سازی پرهیز کنید.من این رفتار و این کلاهبرداری ها و دروغ های شما رو به شخص امیر انتقال میدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن آلبوم رو فقط تیم امیر فرشباف در اختیار داره و شخص دیگه ای به جز این تیم آلبوم رو نشنیده.
در آخر هم بگم با این حرف ها و این شایعات و این بازار معرکه گیری نه تنها اسمتون سر زبون نمیفته و چنتا آدم پشت سرتون نمیاد بلکه روز به روز منفور تر هم میشید.به امید سلامتی روانی برای شما دوست عزیز.