چه حالی میده پیاما رو بستم فقط واسه دوستان بازه . هی میان روی یوزرم کلیک میکنن دستشون به جایی بند نمیشه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه حالی میده پیاما رو بستم فقط واسه دوستان بازه . هی میان روی یوزرم کلیک میکنن دستشون به جایی بند نمیشه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در همه ی ما کینه و عقده رو نهایدنه کردن!!!
باآرزوی سلامتی برای پدر گرامی(sm10)
مردم دیه از بس اینا پیام دادن .. (sm70)
(sm2)حالا به این توجه کنید چقدر به امیر پیام میدن خوب اعصابی داره :|
رانیری تیمش فصل پیش داشت مثل الان چلسی بازی میکرد بیشتر دفاع و ضد حمله بود برنامه اشنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این فصل عوض کرد داستان رو ، رو آورد به پاس های الکی و فوتبال مالکانه که اصلا تو لیگ انگلیس جوابگو نیست
خو الان منم نمیتونم پیام بدم که(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساز بازم ناله داره
قصه ی صد ساله داره ... (sm50)
نمی دونم بازیای تاتنهام رو دنبال می کنی یا نه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوشگل بازی می کنن..چلسی داره با حداقل نتایج و احتیاط جلو می ره و کلا از بازیش خوشم نمی اد!
هادی دخیو شناختی دیگه (sm50)
درخواست رو اوکی کن توام بیای تو . (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفهمیدم منظورت چیه ؟ دختر ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث دیروز دیدم پیامات بستس!!!(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلومه خاطرخواه زیاد داری(sm30)
درو واکن اومدم(sm2)نقل قول:
همینه دیگه الان تاتنهام خیلی ناز بازی میکنه ، چون خط حمله ی خیلی خوبی داره احتمال گل شدن حمله هاشون خیلی زیاده ، اما لستر هیچ مهاجم یا حتی هافبک و دفاع درجه یکی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چلسی کاملا ایتالیایی بازی میکنه ، فقط میخواد ببره اصلا به تعداد گل و بازی زیبا و غیره فکر هم نمیکنه
رامینا ترابینقل قول:
واسه همینه که لیگ ایتالیا جذاب نیس!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا ... الان حتی بازی ها یوونتوس هم خوب نیست ، بیشتر بازی ها رو بازیکنای خوبی که داره درمیارن براش ، توپ برسه به هیگواین صد در صد گلهنقل قول:
گفتم بمان ،
نماند ... (sm50)
(sm27)
شدم آچار فرانسه . کار همه رو راه میندازم . (sm2)نقل قول:
یعنی مینداختم ولی الان یه مدتیه خسته شدم حوصله هیچ کی رو ندارم . (sm178)
انقد سوال و درخواست و تلگرام دادن خسته شدم . (sm9)
چه شبی بود امشب تهران میدون جنگ بود
باز حرف سیاسی میزنی که(sm2)
موافقمنقل قول:
درحد همون دو س تا بازیکن تاثیر گزاری که دارن بازی ها رو می برن
سر جدت بیخیال شو .
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کردم بردنت او ین(sm50)
هادی بامرام(sm120)نقل قول:
شارژ می گیری وب می دی مگه درخواست ازت دارن(sm2)
یادش ب ک ر چت رووما(sm50)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)اوین جای بچه سوسولایی هستش که تا حال زیر هشت هم نرفتن باغبون شهرداری را با کلاهش ببین میترسن(sm50)
ولی هادی راس می گی
جان جدت بیخیال رفیق(sm172)
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی(sm50)
این اسم نرم افزاریه که باهاش کاور ادیت شده منتها کامل نیست من نمیفهمم کدومه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه بگین ؟ چون خوبه میخوام بدونم
رفقا میخوام رو تاپیک تکست موزیک های ناب ایرانی که مدتی میشه آپ نکردمش سوالی کنم میگن یه برنامه هستش که صوت را تبدیل به نوشتار میکنه(sm77)
مگه داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرباز زندان بودم اونم قزلحصارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه روزگاری بود ...
ب لحظات ملکوتی استارت دانلود نزدیک می شویم...
ی فیلسوفی هیچ لذتی بالاتر از دانلود نیس حتی س ک س و چلو کباب!!!(sm50)
طرف تگری میزد میبردنش اونجا افسر نگهبان چارتا چک و لقد میزد نشئه بودی می پرید خمار بودی که سگ حال میشدی در کل جای بچه ها نیست الان دیگه خلاف نمیکنن بازی میکنن الان بند بچه خوشگل داریم که جدا از بقیه هستن چون دورانی بود اون زمان (sm50)نقل قول:
ویس های شاهین که مربوط به سوالات طرفدارهاش میشد را گوش کردی ساسان جان چقدر عالی بود که همچین درک از موسیقی داره(sm50)نقل قول:
ن راستش یکی دو تا ویس گوش دادم همش می گفت اینو نمی شه الان توضیح داد اونو نمی شه توضیح داد اشالا بعدا(sm51)نقل قول:
فردا می گوشم ..تقریبا محور و موضوع حرفاش یکی هس
چیزایی اونجا دیدم به چشم خودم که هیشکی تو هیچ کتابی نخونده و تو هیچ فیلمی ندیدهنقل قول:
مرد 40 ساله دیدم که با یه من سیبیل اونجا گریه میکرد
جوجه جاهلایی که میاوردن اونجا از ترس جرات نمیکردن بخوابن
پسر 17 ساله دیدم که اعدامش کردن
شمردم که 73 تا اعدامی رو فقط خودم بردم پای دار
زندانی هایی رو دیدم که اونجا براش بهشت بود و شاهونه زندگی میکردن
زندانی هایی رو دیدم که استکان خورد میکردن و شیشه خورده میخوردن که برن بیمارستان و واسه چند روز از محیط زندان بیرون باشن
روزگار عجیبی بود ...
همه موضوعات جالب بود موضوع تولد مثل که سوال کرده بودن زیاد جالب نبود بحث روانشناسی که فوق العاده بود یعنی قشنگ مشخص که ایران و جامع ایران را از هر کسی بهتر میشناسه از لحاظ مشکلات اجتماعی بگیر تا ....نقل قول:
گوش کن ساسان خیلی عالیه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم تو هم از وقتی که فهمیدی خورشود پشتش به ماست دلت گرفته(sm50)